H εναλλακτική του Δέλλα

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα η ΑΕΚ παρατάχθηκε με διάταξη 4-3-3 την οποία ο Δέλλας δείχνει να σκέφτεται πάντα ως εναλλακτική.

H εναλλακτική του Δέλλα
INTIME SPORTS

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τρίτη, ο Τραϊανός Δέλλας επανέφερε το 4-3-3, εκμεταλλευόμενος την περίσταση και πραγματοποιώντας αρκετές δοκιμές. Παρότι ο τεχνικός της ΑΕΚ πολύ δύσκολα αλλάζει το 4-3-2-1 καθώς αυτό θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα του, στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήθελε να τσεκάρει κάτι διαφορετικό.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δέλλας εφάρμοσε τη διάταξη 4-3-3 αφού είχε επαναλάβει κάποιες ακόμα δοκιμές είτε κατά τη διάρκεια αγώνων (κυρίως φιλικών) είτε από το ξεκίνημα κάποιων ματς, όπως π.χ. το φιλικό του Αυγούστου με την Ίντερ στην Ανκόνα.

Ενδεχομένως ο Έλληνας τεχνικός να επαναφέρει και στο… άμεσο μέλλον κάποια διαφοροποίηση αφού για την ΑΕΚ ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Απέναντι, δηλαδή, σε έναν αντίπαλο που παίζει με πέντε ποδοσφαιριστές στο κέντρο, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να… φορτωθεί και το κέντρο της ΑΕΚ προκειμένου να προσαρμοστεί στις συνθήκες του ματς.

Βεβαίως αν ο Δέλλας ακολουθήσει μία τέτοια λογική, αυτό θα γίνει με εντελώς… αντίθετη λογική σε σχέση με τον τρόπο που έγινε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Δέλλας παρέταξε την «Ένωση» με τον Κορδέρο κόφτη και το δίδυμο Βάργκας-Μάνταλου μπροστά του σαν εσωτερικούς μέσους. Από την άλλη, στην Τούμπα θα επαναφέρει το δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον και αυτό που μένει να φανεί είναι το αν θα επιλέξει να προσθέσει έναν ακόμα χαφ.

Μετά το χθεσινό ρεπό και με τη σημερινή επιστροφή της ομάδας στα Σπάτα, αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για την Τούμπα και θα φανερωθούν οι σκέψεις του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων».

News 24/7

24MEDIA NETWORK