Η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι στη Βαρκελώνη (για διακοπές)

Τι δουλειά είχε ο Τσικρίνσκι στη Βαρκελώνη τις ημέρες των Χριστουγέννων; Εύκολη απάντηση καθώς ο Ουκρανός ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι στη Βαρκελώνη (για διακοπές)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν περάσεις και ένα εξάμηνο από την ποδοσφαιρική ζωή σου στην Μπαρτσελόνα είναι αδύνατον να μην επιστρέφεις συχνά-πυκνά στη Βαρκελώνη.

Από το... χρυσό αυτόν κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Νμίτρι Τσιγκρίνισκι ο οποίος μέρος των χριστουγεννιάτικων διακοπών του στην πρωτεύουσα της Καταλονίας!

Οσοι αναρωτιέστε τι σχέση ο νυν στόπερ της ΑΕΚ με την Μπαρτσελόνα πρέπει να σας πούμε ότι έχετε κοντή μνήμη. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πατήσει πόδι για τη μεταγραφή του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι του 2010 και τελικά είχε περάσει από το δικό του αφού η Μπάρτσα έδωσε 15εκ στην Σαχτάρ.

Ο Τσικρίνσκι βέβαια δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στην Μπαρτσελόνα και το 2011 αποτέλεσε παρελθόν. Αλλά και μόνο που έγινε συμπαίκτης του Μέσι ίσως στην καλύτερη Μπάρτσα όλων των εποχών θα το λέει και στα δισέγγονά του. Και με το δίκιο του ο άνθρωπος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK