H ΠΑΕ ΑΕΚ δίπλα στους πρόσφυγες

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχωράει η ΠΑΕ ΑΕΚ, με στόχο τη στήριξη των προσφύγων. Δείτε πώς θα βοηθήσει.

H ΠΑΕ ΑΕΚ δίπλα στους πρόσφυγες

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη των δράσεων της σχετικά με την στήριξη των προσφύγων από τη Συρία που περνούν δύσκολες ώρες.

Οι συγκεκριμένες δράσεις οργανώθηκαν από ειδικό μηχανισμό της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ και προετοιμάστηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Ως προσφυγικό σωματείο η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από τις συγκεκριμένες αξιόλογες πρωτοβουλίες και για αυτό καλεί τον κόσμο της προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί και να συμμετάσχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως ελάχιστο φόρο τιμής απέναντι στην ιστορία και την καταγωγή της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί χρέος της να σταθεί αρωγός στο σύγχρονο δράμα των προσφύγων και να συνδράμει στη σκληρή καθημερινή μάχη για την επιβίωση για όσο διάστημα παραμένουν στη χώρα.

Η AEK αποτελεί φύτρα προσφύγων, γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή, έζησε τον ξεριζωμό και συναισθάνεται την υποχρέωση να ανταποδώσει την αγάπη και τη φροντίδα, με την οποία την αγκάλιασε η ιστορία.

Με επικεφαλής τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και αντιπροσωπεία της σημερινής ομάδας, νεαρών ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής και παλαίμαχων άσων της, η ομάδα μας θα μεταβεί –αρχικά- την ερχόμενη εβδομάδα στο Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να παραδώσει:

H ΠΑΕ ΑΕΚ δίπλα στους πρόσφυγες

- Έτοιμα γεύματα για την σίτιση των προσφύγων

- Συσκευασμένα σνακ

- Αναπηρικά αμαξίδια για την κάλυψη ειδικών αναγκών σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία MEDICIN

- Σκηνές για τις ελλείψεις στη στέγαση

- Αντισηπτικό υγρό

- Αναλγητικά και εξειδικευμένα φάρμακα

- Παιδικά συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες από την BIONAΤ

- Χυμούς σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία ΛΟΥΞ

- Εμφιαλωμένο νερό σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία ΔΙΟΣ

Οι δράσεις για τους πρόσφυγες θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες στα κέντρα μετεγκατάστασης προσφύγων με προσφορά έτοιμων γευμάτων, που θα αγοραστούν από την ΠΑΕ ΑΕΚ:

- Με χρήματα τα οποία θα προκύψουν από την πώληση της φανέλας και του επίσημου yearbook της ομάδας μας από το e-shop της ΠΑΕ

- Από το 5% των συνολικών εισπράξεων στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στα πλέι οφ.

- Ταυτόχρονα η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της να συνταχθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια «ανθρωπιά για τους πρόσφυγες», δημιουργώντας ειδική υπηρεσία για την αποστολή sms. Με κάθε μήνυμα οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα συνεισφέρουν στη δημιουργία του κοινού ταμείου βοήθειας και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες για την αγορά και τη διάθεση έξτρα ανθρωπιστικής βοήθειας, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα για τον αριθμό αποστολής των sms.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη απευθυνθεί και καλεί όλα τα προσφυγικά σωματεία της χώρας σε συνεργασία για ανάληψη περαιτέρω δράσεων υπέρ των προσφύγων με το σκεπτικό ότι όλοι μαζί με την ίδια ευαισθησία της κοινής μας προέλευσης θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα, που έχει να κάνει με την επιβίωση χιλιάδων ανθρώπων".

H ΠΑΕ ΑΕΚ δίπλα στους πρόσφυγες

News 24/7

24MEDIA NETWORK