Η πρώτη επιθυμία του Ματιάσεβιτς δεν είχε να κάνει με μεταγραφές

Το "μαμούνι" από τη Σερβία, Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς είναι ο πρώτος Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ και με τη... βούλα. Ο 40χρονος ανακοινώθηκε από την πρωταθλήτρια, εκφράζοντας άμεσα την πρώτη του επιθυμία. Διαβάστε το στόρι.

"Κιτρινόμαυρος" (ξανά) είναι ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς που μετά το μακρινό 1999 επέστρεψε στην ΑΕΚ για να γίνει ο πρώτος της Αθλητικός Διευθυντής.

Ο Σέρβος, το "μαμούνι" όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του παρουσιάστηκε από την πρωταθλήτρια το βράδυ της Δευτέρας και με το... καλησπέρα σας έπιασε δουλειά.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το διαδικαστικά της συμφωνίας, ο Ματιάσεβιτς έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Ο 40χρονος Σέρβος γνωρίζει ήδη αρκετά, ωστόσο τώρα μπορεί να ασχοληθεί με όλα επισήμως.

Ο άνετος Ματιάσεβιτς... πέταξε και μερικά ελληνικά στη συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η επιθυμία του να αρχίσει άμεσα εντατικά μαθήματα ελληνικών για να μάθει να συνεννοείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μέλος της ΑΕΚ είναι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Επίσης, ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς αργότερα το βράδυ θα έχει και την πρώτη του επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!