Η πρώτη επιθυμία του Ματιάσεβιτς δεν είχε να κάνει με μεταγραφές

Το "μαμούνι" από τη Σερβία, Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς είναι ο πρώτος Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ και με τη... βούλα. Ο 40χρονος ανακοινώθηκε από την πρωταθλήτρια, εκφράζοντας άμεσα την πρώτη του επιθυμία. Διαβάστε το στόρι.

"Κιτρινόμαυρος" (ξανά) είναι ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς που μετά το μακρινό 1999 επέστρεψε στην ΑΕΚ για να γίνει ο πρώτος της Αθλητικός Διευθυντής.

Ο Σέρβος, το "μαμούνι" όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του παρουσιάστηκε από την πρωταθλήτρια το βράδυ της Δευτέρας και με το... καλησπέρα σας έπιασε δουλειά.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το διαδικαστικά της συμφωνίας, ο Ματιάσεβιτς έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Ο 40χρονος Σέρβος γνωρίζει ήδη αρκετά, ωστόσο τώρα μπορεί να ασχοληθεί με όλα επισήμως.

Ο άνετος Ματιάσεβιτς... πέταξε και μερικά ελληνικά στη συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η επιθυμία του να αρχίσει άμεσα εντατικά μαθήματα ελληνικών για να μάθει να συνεννοείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μέλος της ΑΕΚ είναι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Επίσης, ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς αργότερα το βράδυ θα έχει και την πρώτη του επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.