Η πρώτη επιθυμία του Ματιάσεβιτς δεν είχε να κάνει με μεταγραφές

Το "μαμούνι" από τη Σερβία, Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς είναι ο πρώτος Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ και με τη... βούλα. Ο 40χρονος ανακοινώθηκε από την πρωταθλήτρια, εκφράζοντας άμεσα την πρώτη του επιθυμία. Διαβάστε το στόρι.

"Κιτρινόμαυρος" (ξανά) είναι ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς που μετά το μακρινό 1999 επέστρεψε στην ΑΕΚ για να γίνει ο πρώτος της Αθλητικός Διευθυντής.

Ο Σέρβος, το "μαμούνι" όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του παρουσιάστηκε από την πρωταθλήτρια το βράδυ της Δευτέρας και με το... καλησπέρα σας έπιασε δουλειά.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το διαδικαστικά της συμφωνίας, ο Ματιάσεβιτς έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Ο 40χρονος Σέρβος γνωρίζει ήδη αρκετά, ωστόσο τώρα μπορεί να ασχοληθεί με όλα επισήμως.

Ο άνετος Ματιάσεβιτς... πέταξε και μερικά ελληνικά στη συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η επιθυμία του να αρχίσει άμεσα εντατικά μαθήματα ελληνικών για να μάθει να συνεννοείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μέλος της ΑΕΚ είναι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Επίσης, ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς αργότερα το βράδυ θα έχει και την πρώτη του επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.