Η Σεβίλλη πανηγύρισε μαζί με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει συνδέσει το όνομά του με την Σεβίλλη είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής και οι Ανδαλουσιανοί τον αποθέωσαν αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Είναι μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία της Σεβίλλης και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από τα χρόνια που έχει περάσει στο σύλλογο αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ: 3 χρόνια (1981-1984) ως παίκτης στην δεύτερη ομάδα, 13 ως παίκτης στην πρώτη ομάδα (1984-1997), 7 χρόνια ως προπονητής στη δεύτερη ομάδα (2000-2007) και 3 χρόνια ως προπονητής στην πρώτη ομάδα (2007-2010).

Ε, μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έχει ζήσει στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" και το εκπληκτικό δέσιμό του με την Σεβίλλη, δεν θα μπορούσε ο Μανόλο Χιμένεθ σε μία από τις ωραιότερες βραδιές της ζωής του, την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου με την ΑΕΚ, να μην πάρει τον έπαινο από την ομάδα της καρδιάς του στην πατρίδα του...

"Πολλά συγχαρητήρια στον πρώην αρχηγό μας και προπονητή Μανόλο Χιμένεθ που οδήγησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 24 χρόνια που ήταν χωρίς τίτλο ο σύλλογος", έγραψε η φιναλίστ του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας (παρά τη στενοχώρια που είναι λογικό να έχει μετά την ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου), με την απάντηση να έρχεται άμεσα με τέσσερις αγγλικές λέξεις.

"Thank you a lot" (Ευχαριστώ πολύ)", ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ στα συγχαρητήρια που δέχτηκε από τους Ανδαλουσιανούς, σε ένα βράδυ που οι φίλοι της Ένωσης θα το θυμούνται για πάντα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK