Η βραδινή επίσκεψη στο κότερο του Μελισσανίδη έβγαλε... είδηση

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδης με τον Μανόλο Χιμένεθ ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Τι συζήτησαν στο “ΒΕΡΑ” οι δύο άνδρες και ποιο το... ζουμί της ιστορίας.

Δημήτρης Μελισσανίδης και Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκαν απόψε στο “ΒΕΡΑ” και συζήτησαν τις παραμέτρους της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας για ενδιαφέρον της Λας Πάλμας προς τον Μανόλο Χιμένεθ, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ... καπέλωσε το συγκεκριμένο θέμα με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, επαναλαμβάνοντας ο ένας στον άλλο την αμοιβαία τους διάθεση να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία και τα επόμενα χρόνια.

Πλέον, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθουν σε συνεννόηση οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών για να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί το deal.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!