Κεκλεισμένων η ΑΕΚ με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ!!!

Τιμωρήθηκε από την αρμόδια Αρχή της ΕΠΟ η ΑΕΚ με κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές. Θα κάνει έφεση η Ένωση στη συγκεκριμένη απόφαση που την στέλνει να παίξει με Ατρόμητο και το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο.

Κεκλεισμένων η ΑΕΚ με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ!!!
EUROKINISSI

Δύο αγωνιστικές με κεκλεισμένων των θυρών ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League Σουρωτή εις βάρος της ΑΕΚ. Η Ένωση τιμωρήθηκε γιατί ήταν υπότροπη και βάση του νέου πειθαρχικού κανονισμού με τα καπνογόνα που στην τρίτη υποτροπή ομάδα τιμωρείται με μία ή με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων.

Η ΑΕΚ ήταν υπότροπη από τα ματς με Γιάννενα και Λαμία στο Περιστέρι. Όπως έχει διαμορφωθεί τώρα το πρόγραμμα και αν δεν γίνει δεκτή η έφεση του νομικού επιτελείου των "κιτρινόμαυρων" τότε ο κόσμος της Ένωσης δεν θα έχει δικαίωμα να δει τα ματς με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Ιδού η ανακοίνωση: ""Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 24/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/1915915 από 26/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) αγωνιστικών.

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/15/4-η΄ από 24/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK