Κετσπάγια: "Έτοιμοι στα επίσημα, πολύ πίσω ο Ντίας"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το νικηφόρο φιλικό με τη Βίγκρι, στάθηκε στην ετοιμότητα της Ένωσης, σχολίασε τις αλλαγές θέσεων του Τάσου Μπακασέτα, ενώ αναφέρθηκε και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Χουάν Μανουέλ Ντίας.

Κετσπάγια: "Έτοιμοι στα επίσημα, πολύ πίσω ο Ντίας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το φιλικό κόντρα στη Βίγκρι και την ετοιμότητα της ΑΕΚ: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ακόμη νωρίς στην προετοιμασία και έχουμε αρκετά να βελτιώσουμε. Δουλεύουμε καθημερινά γι' αυτό και νομίζω ότι όταν ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που γίνεται από όλους. Αυτό που θέλουμε κυρίως σε αυτά τα παιχνίδια, όπως το σημερινό, δεν είναι να δούμε θετικό αποτέλεσμα αλλά να βγει η δουλειά που κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν θετικά, υπάρχουν αρνητικά και τα κρατάμε όλα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται".

Για τη θέση που χρησιμοποίησε τον Μπακασέτα: "Το καλό είναι ότι μπορεί να παίξει σε αυτές τις θέσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Μας περιμένει άλλο ένα παιχνίδι. Αυτό που μετράει στα φιλικά είναι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Σίγουρα υπάρχουν θετικά αλλά και αρνητικά".

Για την ετοιμότητα του Ντίας: "Είναι πάρα πολύ πίσω δεν γίνεται να τον βάλουμε άμεσα στην ομάδα. Δεν είναι μόνο η Ευρώπη και γι’ αυτό δεν θέλουμε να τον πιέσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Βίγκρι 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK