Κετσπάγια: "Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση"

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Μπάνικ Οστράβα, αναφέρθηκε στα δύο συστήματα που χρησιμοποίησε, ενώ στάθηκε στην ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης.

Κετσπάγια: "Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 της Μπάνικ Οστράβα στο πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, αλλά έδειξε πως χρειάζεται χρόνο και... μεταγραφές.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Ένωσης, Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την εικόνα στο δεύτερο μέρος, στάθηκε στα δύο συστήματα που χρησιμοποίησε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Δεν μπορούμε να πούμε από το πρώτο φιλικό ότι βγάλαμε συμπεράσματα. Δουλεύουμε καλά, απλώς στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά είχαν περισσότερη όρεξη να τρέξουν. Ό,τι και να πεις είναι πρώτο παιχνίδι, έχουμε ξεκινήσει 10 μέρες τώρα, έχουμε μπροστά μας άλλες 10 μέρες εδώ για να δουλέψουμε, έτσι ώστε όταν γυρίσουμε πίσω να είμαστε σε αυτά που ζητάμε από τους παίκτες".

Για τα συστήματα 4-2-3-1 και 4-4-1-1 που χρησιμοποίησε: "Θα έλεγα ότι έμεινα πιο ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο, τα παιδιά είχαν περισσότερη όρεξη. Είχαμε δυνατές προπονήσεις τις περασμένες ημέρες, είναι πρώτο φιλικό, δεν περίμενα πολλά πράγματα, αλλά είναι καλό που κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για τη μεταγραφή του επιθετικού: "Σίγουρα αυτό περιμένουμε. Μας προβληματίζει που δεν έρχονται οι παίκτες. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, γίνονται οι κινήσεις κι ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να έρθουν οι παίκτες, ώστε να συμπληρώσουμε το ρόστερ και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Μπάνικ Οστράβα LIVE

News 24/7

24MEDIA NETWORK