Κι άλλος... μνηστήρας για Σκόκο

Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά στη... μάχη για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, όμως φαίνεται πως το έργο της δεν θα είναι εύκολο από τη στιγμή που εμπλέκονται όλο και περισσότερες ομάδες.

Αυξάνονται οι... μνηστήρες για τον Νάτσο Σκόκο, αυξάνονται και τα... προβλήματα για την ΑΕΚ, στην προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και της Πούμας, ωστόσο στην... κούρσα μπήκε εσχάτως και η Ιντεπεντιέντε. Η αργεντίνικη ομάδα εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα έτοιμη να κάνει κρούση για τον 32χρονο άσο.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά ο Σκόκο αρέσει στον τεχνικό της Ιντεπεντιέντε, Αριέλ Ολάν με αποτέλεσμα το όνομά του να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...