Κοντονής: "Να γίνει σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ"

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας σε εκπομπή στο "Κρήτη TV", τόνισε πως θα πρέπει να γίνει σεβαστή απ’ όλους η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Κοντονής: "Να γίνει σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ"
Κοντονής για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Και ο ΣΥΡΙΖΑ, και εγώ, σε ανύποπτο χρόνο και η δημοτική αρχή, προς τιμήν της… Καταρχήν η δημοτική αρχή κινήθηκε προς την κατεύθυνση της δικαστικής επίλυσης της διαφοράς και αυτό την τιμά. Διότι δεν λειτούργησε με έναν τρόπο αυταρχικό, αλλά είπε το συγκεκριμένο ζήτημα να λυθεί με έναν τρόπο αυθεντικό, από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας όσον αφορά τα διοικητικά ζητήματα.

Προσέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας, πληροφορούμαι ότι η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας είναι αρνητική ως προς την προσφυγή του Δήμου. Εγώ πριν εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας είχα πει το εξής: ότι όταν εκδοθεί η απόφαση, θα πρέπει αυτή η απόφαση να γίνει σεβαστή από όλους.

Επομένως η κυβέρνηση έχει εκφραστεί σε ανύποπτο χρόνο ότι η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας πρέπει να γίνει σεβαστή, ότι διαλαμβάνεται σε αυτή την απόφαση θα πρέπει να υλοποιηθεί και από εδώ και πέρα, με βάση την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου θα πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Είναι σαφής τοποθέτηση και δεν νομίζω ότι αφήνει κανένα περιθώριο ούτε παρερμηνείας, ούτε άλλης λύσης».

News 24/7

24MEDIA NETWORK