"Κόψιμο" μήνυμα (;) για Πατίτο και Βάργκας...

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης στη Λεωφόρο, από την οποία απουσιάζουν εκ νέου οι Πατίτο και Βάργκας, γεγονός που ενισχύει την έντονη φημολογία για το μέλλον των δύο παικτών.

"Κόψιμο" μήνυμα (;) για Πατίτο και Βάργκας...
vargas patito

Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό δεν περιλαμβάνει τα ονόματα των Πατίτο και Βάργκας, γεγονός που ενδέχεται να σημαίνει πολλά για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είχε αποφύγει να απαντήσει σε ερώτηση για το γεγονός ότι είχε αφήσει εκτός αποστολής τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο για "μυστικά". Λίγα 24ωρα μετά ο Ισπανός άφησε εκ νέου τους δύο παίκτες εκτός, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και η επιλογή του προκαλεί ερωτήματα για το μέλλον τους.

Τα δεδομένα για την ώρα θέλουν τον Βάργκας να μην έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση που του έχει κατατεθεί, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλει τη μεξικανική Μοντερέι να ενδιαφέρεται έντονα για τον Πατίτο.

Η αποστολή: Βούρας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Πέκχαρτ.

* εκτός έμεινε και ο Μπάρκας λόγω ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν από την Κυριακή

News 24/7

24MEDIA NETWORK