Kράτησε Πατίτο και είπε και ένα... τραγούδι ο Χιμένεθ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Λαμίας το βράδυ της Τετάρτης (20/9) στη Ριζούπολη, ο Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Contra.gr που στις 19/9 είχε αποκαλύψει την οριστική παραμονή του Πατίτο Ροντρίγκες στην ΑΕΚ.

Kράτησε Πατίτο και είπε και ένα... τραγούδι ο Χιμένεθ

Το ρεπορτάζ του Contra.gr στις 19/9 επιβεβαίωσε ο Μανόλο Χιμένεθ αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ισπανός τεχνικός είπε στους δημοσιογράφους ότι Αργεντινός μένει στην Ένωση μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Ερωτηθείς για τον Πατίτο ο Χιμένεθ είπε στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου, χρησιμοποιώντας και στίχους του "With or without you": "Αυτό που συμβαίνει από τον Μάιο είναι πως ο Πατίτο είναι μια φεύγω, μια μένω. Τον Πατίτο τον εκτιμώ και τώρα που έχουν ηρεμήσει τα πράγματα, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει μια θέση. Όταν δεν σκέφτεσαι την ομάδα σου στο 100%, δεν μπορείς να βάλεις το πόδι σου.

Και η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτες που είναι στο 100%. Είμαι σίγουρος πως από εδώ και πέρα ο Πατίτο θα βοηθήσει πολύ, διότι είναι ένας καλός παίκτης και καλό παιδί. Όμως όπως λέει και ένα τραγούδι, είτε μαζί μου, είτε χωρίς εσένα."

Και συμπλήρωσε: "Ναι, μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του..."

Όσον αφορά τον Τρίστασον ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε: "Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του. Η αλήθεια είναι πως ο Τρίστασον προσπαθεί. Του έχει κοστίσει λίγο να προσαρμοστεί. Αλλά είναι ένας καλός παίκτης, ένα καλό παιδί που προσπαθεί και δουλεύει και σύντομα θα είναι στο 100%. Έχω ζητήσει άδεια για να παίξω με πάνω από έντεκα και δεν μου επιτρέπουν. Και όσο η ομοσπονδία επιβάλλει να παίζω με έντεκα, θα βάζω έντεκα."

Αν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπάρχει περίπτωση να παίξουν Λιβάγια - Αραούχο: "Είναι μια επιλογή. Όταν έχεις τόσους πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, μπορείς να κάνεις επιλογές. Και ο Λιβάγια έχει πιθανότητες να παίξει, γιατί έχει τέσσερις μέρες να ξεκουραστεί. Όπως γνωρίζετε, είμαι ένας προπονητής που δεν παίζω με έντεκα. Παίζω με 14 ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι, που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Μπορείς να ξεκινήσεις έχοντας μια ιδέα και να καταλήξεις με μια άλλη ιδέα. Αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο και από το τι γίνεται μέσα στο ματς."

News 24/7

24MEDIA NETWORK