"Κρέμασε" τα παπούτσια του ο Τσιρίλο

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα "dailynews24.it".

"Κρέμασε" τα παπούτσια του ο Τσιρίλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση πήρε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα " dailynews24.it" κι αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση, ενώ έκανε ειδική μνεία στη ζωή του στην Ελλάδα.

Ο 38χρονος παλαίμαχος -πλέον- άσος, πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες των Ίντερ, Ρετζίνα, Λέτσε και Σιένα, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε αξιοσημείωτη παρουσία με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

"Αποφάσισα να σταματήσω επειδή δεν υπάρχει κάτι πλέον που να με ικανοποιεί. Οι επιτυχίες ήταν τόσες πολλές, που για να σας τις πως χρειάζομαι μια ολόκληρη μέρα. Θέλω να θυμάμαι μόνο τις όμορφες στιγμές. Τις άσχημες τις αφήνω στην άκρη και δεν θέλω να τις θυμάμαι. Σίγουρα τα θετικά ήταν πολλά, πέτυχα τους στόχους μου και πραγματοποίησα πολλά απ’ τα όνειρά μου. Έτσι, μπορώ να νιώθω ικανοποιημένος.

Πήγα σε αρκετές χώρες για να παίξω και γνώρισα διαφορετικούς ανθρώπους, κουλτούρες και νοοτροπίες. Αυτό με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε να βάλω νέα πράγματα στη ζωή μου", ανέφερε αρχικά.

Για το παράπονό του: "Πάντα ήθελα να φορέσω τη φανέλα της Νάπολι γιατί είμαι οπαδός της. Ίσως είναι ένα από τα λίγα όνειρα που δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω, αλλά πήγα παρακάτω".

Για την μεγάλη του αγάπη: "Η Ρετζίνα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν παίζεις τόσα χρόνια σε μία ομάδα και ζεις στην ίδια πόλη να ταυτίζεσαι με τους ανθρώπους, έτσι έγινε και με εμένα".

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: "Συνεχίζω να ζω στην Ελλάδα επειδή η σύζυγός μου είναι Ελληνίδα και η κόρη μας γεννήθηκε εδώ. Η κατάσταση εδώ δεν είναι τόσο έντονη θα νόμιζε κάποιος, η χώρα περνάει μια δύσκολη περίοδο αλλά νομίζω ότι θα τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα. Θέλω να ελπίζω σε αυτό γιατί οι άνθρωποι εδώ αξίζουν πολλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK