Λάζαρος, Λέσκοτ και 3-5-2 μόνο... εναλλακτικά

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πλέον έχει στη διάθεσή του το σύνολο του ρόστερ και κάνει κάποιες δοκιμές με πρόσωπα και διατάξεις για παν ενδεχόμενο, ωστόσο δείχνει να σκέφτεται το 3-5-2 μόνο εναλλακτικά και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αν χρειαστεί.

Λάζαρος, Λέσκοτ και 3-5-2 μόνο... εναλλακτικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Tζολέον Λέσκοτ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχουν ξεκινήσει από νωρίς τη δουλειά στα Σπάτα και από την Τρίτη ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Οι δύο τελευταίες προσθήκες της ΑΕΚ βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Τιμούρ Κετσπάγια τους έβαλε κατευθείαν στο διπλό και θα τους πάρει μαζί στην Κύπρο για να πάρουν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά με την ομάδα.

ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ...

Ο Λέσκοτ δοκιμάστηκε ήδη από τον Κετσπάγια σε διάταξη με τρεις στην ευθεία στην άμυνα. Ο Άγγλος ήταν στο κέντρο και είχε αριστερά και δεξιά του, τους Μανωλά και Λαμπρόπουλο. Παρότι ο Κετσπάγια δοκιμάζει τώρα τελευταία το 3-5-2 για να δει πώς μπορεί να αντεπεξέλθει πάνω σε αυτό η ομάδα του αν οι ανάγκες ενός αγώνα του απαιτήσουν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν το σκέφτεται για μόνιμη λύση. Αυτό σημαίνει ότι ο Λέσκοτ θα κάνει κανονικά δίδυμο με τον Τσιγκρίνσκι, ενδεχόμενο μπροστά στο οποίο τρίβουν τα χέρια τους στα Σπάτα, καθώς το κέντρο της άμυνας θα αποτελείται για πρώτη φορά από δύο τέτοιων παραστάσεων ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη ο Χριστοδουλόπουλος από την Τρίτη παίρνει κανονικά θέση στα φτερά της επίθεσης. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει να είναι και αυτός σε καλή κατάσταση, κάτι που σημαίνει (στη συνολική σούμα) ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να "μπουν" 100% στην ομάδα, τόσο ο Λάζαρος όσο και ο Λέσκοτ.

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΙ

Εκτός των υπολοίπων, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με καλό επίπεδο ετοιμότητας, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρουν άμεσα θέση στο αρχικό σχήμα για να βοηθήσουν την ΑΕΚ στη φετινή της προσπάθεια. Πιθανότατα αυτό να συμβεί και από το ματς του προσεχούς Σαββάτου με την Ανόρθωση. Θα συμβεί σε κάθε περίπτωση, πάντως, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK