Λέσκοτ: "Γι αυτό έφυγα από την ΑΕΚ"

Έναν από τους λόγους που τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ ανέλυσε ο Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος σε εκπομπή (Soccer AM) του Skysports στη Μ. Βρετανία.

Λέσκοτ: "Γι αυτό έφυγα από την ΑΕΚ"

Ο Άγγλος αμυντικός μίλησε για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στο "διαζύγιο" με την Ένωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Τραυματίστηκα και οι συνθήκες αλλάξαν, για να είμαι ειλικρινής. Όταν γύρισα μετά τον τραυματισμό ο Κετσπάγια είχε φύγει από τον σύλλογο και ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για μένα. Ο Τιμούρ ήταν συμπαίκτης μου στη Γουλβς. Σίγουρα αυτός ήταν ένας βασικός παράγοντας που αποχώρησα από την ΑΕΚ" σημείωσε σχετικά.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα της καριέρας του, τόνισε: "Τον Ιανουάριο έχω δικαίωμα να πάω σε ομάδα. Προσπαθώ να μείνω σε καλή φυσική κατάσταση για να είμαι έτοιμος. Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα".

Υπενθυμίζεται ότι και ο Τιμούρ Κετσπάγια σχολίασε την απομάκρυνση του Λέσκοτ από την ΑΕΚ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Contra.gr: "Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα που δεν περίμενε την ΑΕΚ για να γίνει γνωστός. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση το χειρίστηκαν λάθος. Ο Λέσκοτ έπρεπε να είναι η εικόνα της ΑΕΚ. Ποδοσφαιριστής με δέκα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, πρωταθλητής, διεθνής. Είναι κρίμα να έρχονται παίκτες στην ΑΕΚ και να φεύγουν με αυτόν τον τρόπο. Τι θα πουν όταν τους ρωτήσουν για την ομάδα; Εγώ έπαιξα στην ΑΕΚ και την πονάω, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον. Ξαναλέω. Το θέμα είναι ηθικό. Μας συμπεριφέρθηκαν άθλια και ούτε μας μιλάνε πλέον. Ελπίζω να βρεθεί λύση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξέσπασμα Κετσπάγια στο Contra.gr!

News 24/7

24MEDIA NETWORK