Λίγο πριν παίξει όλη τη σεζόν σε μερικές βδομάδες

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό λίγο πριν μπει στο χρονικό διάστημα στο οποίο θα κριθούν τα πάντα για αυτή μέσα στη σεζόν και η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια.

Λίγο πριν παίξει όλη τη σεζόν σε μερικές βδομάδες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο πριν ξεκινήσει μια αρκετά καθοριστική εβδομάδα για την ίδια, η ΑΕΚ βρίσκεται από χθες στη Λιβάδεια με στόχο να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια της φετινής Σούπερ Λιγκ. Στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν την μία από τις δύο ομάδες που τους προκάλεσαν την μοναδική απώλεια βαθμών μέσα στην έδρα τους, και δεν θέλουν να αφήσουν ιδιαίτερα περιθώρια τόσο για ηθικούς, όσο και για ουσιαστικούς λόγους.

Από το ματς με την ομάδα της Βοιωτίας ο Γκουστάβο Πογέτ θα έχει την ευκαιρία να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό του με τον καλύτερο δυνατό -κατά τη γνώμη του- τρόπο προκειμένου να γίνει η απαραίτητη εξοικονόμηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας, κατά την οποία αναμένεται να… πέσουν κορμιά. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, έστω και σε αυτό το πολύ μικρό διάστημα που απομένει, ενδεχομένως να προστατεύσει ποδοσφαιριστές που είναι στα κόκκινα από επίπεδο κούρασης αλλά και εκείνους που βρίσκονται κοντά στο όριο τιμωρίας (π.χ. Γκάλο). Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακριβές δείγμα ως προς τις σκέψεις του για το ματς με τον Λεβαδειακό, το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με την πιθανή 11άδα είναι θολό, ωστόσο εκεί που τα κουκιά είναι μετρημένα και δεν σηκώνει αλλαγές είναι ο άξονας της μεσαίας γραμμής (λόγω των απουσιών Σιμόες, Κορδέρο).

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΕΖΟΝ

Η συνέχεια του προγράμματος είναι σε κάθε περίπτωση καταιγιστική για την ΑΕΚ αφού από τη… νιρβάνα των προηγούμενων εβδομάδων μπαίνει σε μια διαδικασία φουλ αγωνιστικής δράσης με πολύ σημαντικό διακύβευμα το οποίο θα κρίνει το πρόσημο της χρονιάς. Από την άλλη στο ίδιο καζάνι βράζει και ο Ατρόμητος σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το θέμα, αλλά όπως και να το δει κανείς, η πίεση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πλευρά της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK