"Λύνει" τα... χέρια του Κετσπάγια ο Μάνταλος

Τι σημαίνει η παρουσία του αρχηγού της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης. Ποιο είναι το ευχάριστο για τον Γεωργιανό τεχνικό πριν από τη "μάχη" στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τι περιμένει ο προπονητής της Ένωσης από τον Ούγκο Αλμέιδα και ποιες οι εξελίξεις όσον αφορά στην περίπτωση του Βάργκας;

"Λύνει" τα... χέρια του Κετσπάγια ο Μάνταλος

Ένα από τα θέματα που... καίνε τον Κετσπάγια ενόψει του ντέρμπι στο Φάληρο, είναι και η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος μετά το κάταγμα στη μύτη θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί φορώντας προστατευτική μάσκα.

Ο αρχηγός της Ένωσης προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη και η παρουσία του στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, προμηνύει την παρουσία του και στο κυριακάτικο ντέρμπι. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που έχει στη... φαρέτρα του να του δίνει το δικαίωμα να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το δυσκολότερο ματς της χρονιάς.

Ο Ούγκο Αλμέιδα ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάτι που σημαίνει ότι συμπληρώνει δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων και ως εκ τούτου οι πιθανότητες συμμετοχής του περιορίζονται σημαντικά. Τέλος, ο Ρόναλντ Βάργκας έκανε θεραπεία και αργότερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για την κάκωση στον προσαγωγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι ισχύει με τους τραυματίες ενόψει Καραϊσκάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK