Mε Μοράις στην Τρίπολη και... βλέπουμε

Η ΑΕΚ θέλει να κατεβάσει τους τόνους στο θέμα του προπονητή τονίζοντας ότι δεν υπάρχει εντολή ανεύρεσης αντικαταστάτη του Ζοζέ Μοράις και το σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος θα οδηγήσει την ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου στην Τρίπολη.

Mε Μοράις στην Τρίπολη και... βλέπουμε

Από το πρωί της Πέμπτης αναπτύχθηκε έντονη φημολογία με αντικείμενο το μέλλον του Ζοζέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ λόγω του νέου εντός έδρας ατυχούς αποτελέσματος των «κιτρινόμαυρων» στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αυτό που βγαίνει αυτή τη στιγμή από το στρατόπεδο της «Ένωσης» είναι ότι για τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του συλλόγου δεν τίθεται θέμα προπονητή. Το σκεπτικό των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι ότι από τη στιγμή που υπάρχει ικανοποίηση από τη δουλειά που γίνεται με τον Πορτογάλο τεχνικό, δεν υπάρχει εντολή για ανεύρεση αντικαταστάτη.

Σε κάθε περίπτωση το -απολύτως- σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ πάει στην Τρίπολη με τον 51χρονο Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι ακριβώς θα συμβεί σε περίπτωση που συνεχίσει την αρνητική πορεία μακριά από τις νίκες.

Η ουσία είναι πάντως, πως παρότι η εμπιστοσύνη σχεδόν όλου του περίγυρου του συλλόγου απέναντι στον Μοράις έχει κλονιστεί, ο Πορτογάλος στηρίζεται από τη διοίκηση αφού σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ είναι -για την ώρα- εγκλωβισμένη στην επιλογή τις και στις μηδαμινές εναλλακτικές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK