Mελισσανίδης: "Πιστέψτε το την Πέμπτη"

Πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Γαλλία για τον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Mελισσανίδης: "Πιστέψτε το την Πέμπτη"

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο "Μελισσάν" μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη και με τον εκτελεστικό διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς πήγαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Οι τρεις άνδρες εξέφρασαν την πλήρη στήριξη της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της.

Ο Δημήτρης Μελίσσανίδης πήρε το λόγο και ζήτησε από τους παίκτες να "μιλήσουν" με τη δουλειά τους όπως συνέβη και την περασμένη αγωνιστική σεζόν όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο.

"Γνωρίζετε όλοι ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί και καλείστε να προσπαθήσετε να τους υλοποιήσετε. Χρειάζεται δουλειά και συνεχής προσπάθεια. Μιλήστε και πάλι με τη δουλειά σας.

Εμείς είμαστε δίπλα σας σε ο,τι χρειαστείτε και πιστεύουμε και στην ομάδα και στον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Να έχετε μια καλή και επιτυχημένη σεζόν για να κάνουμε υπερήφανους τους οπαδούς μας. Καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό σας ξεκίνημα την Πέμπτη. Πιστέψτε το, παλέψτε και μπορείτε να τα καταφέρετε και να επιστρέψετε με ενα καλο αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην έδρα μας. Καλή επιτυχια σας εύχομαι" ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της "Δικέφαλος 1924".

News 24/7

24MEDIA NETWORK