Μετά τον Γιακουμάκη, έκανε και ο Κλωναρίδης "σεφτέ"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε την αρχή κόντρα στην Καρπάτι, ενώ αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βίκτωρα Κλωναρίδη να χριστεί σκόρερ και να δώσει τη νίκη με 1-0 στην ΑΕΚ στο φιλικό με την Κορόνα Κίελτσε.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΑΕΚ  (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με σύστημα 4-2-3-1 και τους Βίκτωρα Κλωναρίδη, Πέτρο Μάνταλο και Άρνορ Τρίστασον πίσω απ' τον προωθημένο Γιώργο Γιακουμάκη παρέταξε την ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό στο Κίελτσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Καρπάτι Λβιβ, αυτή τη φορά κόντρα στην Κορόνα ο Ισπανός προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφήνοντας εκτός τους Χρήστο Αντωνίο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Βασίλη Μπάρκα και Έλντερ Λόπες. Εντέλει η Ένωση έκανε... σεφτέ στις νίκες (1-0) χάρη στο πρώτο γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη με τα "κιτρινόμαυρα", που στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν... γαλάζια.

Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο με την Ένωση να κάνει φάσεις και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά στο δεύτερο μέρος και μετά τις πολλές αλλαγές των δύο προπονητών, ο ρυθμός έπεσε. Το αρνητικό για την ομάδα του Χιμένεθ ήταν ο τραυματισμός του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αποχώρησε με ένα πρόβλημα στον δεξί προσαγωγό και μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι.

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε έντονα παράπονα στον τέταρτο διαιτητή και απείλησε μέχρι και με... απόσυρση στα αποδυτήρια αν οι παίκτες της Κορόνα συνέχιζαν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Από το 70ο λεπτό και μέχρι το φινάλε ο Ισπανός κόουτς δοκίμασε και το σύστημα 4-3-3, με τους νεαρούς Μπάμπη και Γαλανόπουλο μπροστά απ' τον "κόφτη" Γιόχανσον. Παράλληλα, ο μοναδικός παίκτης που έβγαλε όλο το 90λεπτο ήταν ο Γιάννης Ανέστης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έγιναν αλλαγή.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό και πέρυσι και μάλιστα την ίδια ακριβώς ημέρα (9/7) με την ΑΕΚ τότε να επικρατεί με 2-0.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (46' Μπακάκης), Τζανετόπουλος (46' Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (86' Γιανούτσος), Βινίσιους (46' Λόπες), Σιμόες (23' Γαλανόπουλος, 81' Αλμέιδα), Αϊντάρεβιτς (46' Γιόχανσον), Κλωναρίδης (67΄Μπάμπης), Μάνταλος (61' Βλαχομήτρος), Τρίστασον (46' Χριστοδουλόπουλος), Γιακουμάκης (46' Λιβάγια).

News 24/7

24MEDIA NETWORK