Μεταγραφές και στην... παραλία ο Μαϊστόροβιτς

Η Ένωση φουλάρει για σίγουρες δύο μεταγραφές πριν τους αγώνες με την Μπριζ και τα στελέχη της ομάδας δεν μπορούν να χαλαρώσουν ούτε στις παραλίες. Το Contra.gr εντόπισε τον ιθύνοντα νου του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ ο οποίος δεν κλείνει το τηλέφωνο ούτε με... παρακάλια.

Μεταγραφές και στην... παραλία ο Μαϊστόροβιτς

Σε κοσμική πλαζ των Αθηνών πέρασε μερικές ώρες χαλάρωσης το πρωί της Παρασκευής (4/8) ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Η λέξη χαλάρωση, όμως, λειτουργεί σαν πλεονασμός στην προκειμένη περίπτωση αφού ο πρώην διεθνής αμυντικός με τα χρώματα της Σουηδίας μέτρησε πολλά χιλιόμετρα με το κινητό ανά χείρας μιλώντας ασταμάτητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ένωση κυνηγάει να κλείσει δύο μεταγραφές στις θέσεις του φορ και της μεσαίας γραμμής (σ.σ. παίζει δυνατά και του εξτρέμ) και όπως καταλάβαμε και από τα λίγα που ακούσαμε ο Μαϊστόροβιτς έχει επικεντρωθεί στο στόχο που είναι να φέρει δύο ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα οι οποίοι θα βοηθήσουν περισσότερο τον Χιμένεθ στο αγωνιστικό του πλάνο.

Ο Μαϊστόροβιτς ήταν τόσο προσηλωμένος στη δουλειά του που ακόμη και όταν οι οικείοι του τον... κυνηγούσαν από πίσω όσο αυτούς μιλούσε στο κινητό, ο Σουηδός με νεύμα τους απομάκρυνε για να συνεχίσει τη δουλειά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK