Μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ την... έκανε από το πάρτι

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ερίκ Μοράν βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ. Τι "πρόδωσε" τον μέσο της Λεγανές για το... κιτρινόμαυρο μέλλον του.

Ο Ερίκ Μοράν αναμένεται να γίνει παίκτης της ΑΕΚ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, καθώς δεν παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη συνάντηση της Λεγανές την Παρασκευή (29/12) μετά την προπόνηση.

Οι Ισπανοί θεωρούν ότι η απουσία του Μοράν από το συγκεκριμένο ραντεβού φανερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει "τελειώσει" από το κλαμπ του και είναι έτοιμος για ΑΕΚ!

Με την Ένωση ο Μοράν τα' χει βρει σε όλα και το μόνο εμπόδιο στην υπόθεση ήταν να βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ των δύο ομάδων. Από το ελληνικό κλαμπ πάντως εκφράζεται σιγουριά ότι και με την Λεγανές θα ξεπεραστεί άμεσα το οικονομικό και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.