Μοράις: "Φιλοδοξία μου είναι να πάρω ένα πρωτάθλημα"

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις, στάθηκε στο γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" έχουν να πάρουν πρωτάθλημα από τη δεκαετία του '90 και τόνισε πως στόχος του είναι να τους οδηγήσει στον τίτλο.

Μοράις: "Φιλοδοξία μου είναι να πάρω ένα πρωτάθλημα"

"Για εμένα είναι μεγάλη ικανοποίηση η συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο από τους πιο μεγάλους στην Ελλάδα, ότι έχει καταπληκτικούς οπαδούς και μεγάλη επιθυμία για επιτυχία.

Από τη δεκαετία του ’90 δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα και είναι μεγάλο στόχος να ξαναγίνει πρωταθλητής. Περιμένω λοιπόν να αρχίσω δουλειά και να μπω για τα καλά μέσα στην ομάδα.

Οσα είδα απ’ έξω, μου προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και ελπίζω αυτές οι εντυπώσεις να είναι σωστές. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάρω ένα πρωτάθλημα και να κερδίσω όσο γίνεται περισσότερους αγώνες.

Θέλω να κερδίζω σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχω, διότι αυτή είναι η ανάγκη που έχω σαν προπονητής. Το βαθύτερο συναίσθημά μου είναι αυτό: να είμαι καλός σε ό,τι κάνω. Έτσι έμαθα στα χρόνια που δούλεψα με τον Μουρίνιο και αυτό θέλω να κάνω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικος λίγο μετά τη συμφωνία του με την Ένωση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: ο Μοράις ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK