Μπάγεβιτς: "Δεν είπα γίγαντα τον Ολυμπιακό"

Εκνευρισμένος δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον τρόπο με τον οποίο έγινε η αναπαραγωγή των δηλώσεών του σε κροατικό Μέσο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ λέει πως ουδέποτε χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό γίγαντα και το "Καραΐσκάκη"... καμίνι.

Διάψευση από πλευράς Μπάγεβιτς σχετικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε κροατικό Μέσο, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό γίγαντα και το "Καραϊσκάκη"... καμίνι. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, εκνευρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο έγινε η αναπαραγωγή των δηλώσεών του στα μίντια είπε:

"Ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει όταν ρωτήθηκα για τον Ολυμπιακό αυτές τις εκφράσεις που μου αποδόθηκαν. Άλλωστε τέτοιες δηλώσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν τις έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου."

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά την έκταση που πήρε το θέμα με τις δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του ήταν ανάλογες με εκείνες που είχε κάνει πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν και τίποτα παραπάνω. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, οι δηλώσεις ήταν τυπικές και ουδέποτε χρησιμοποίησε τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδονται καθώς δεν είναι του χαρακτήρα του.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...