"Μυστήρια" πράγματα με Αραούχο

Την ίδια στιγμή που τα ισπανικά μίντια παρουσιάζουν τον Σέρχιο Αραούχο "τελειωμένο" από την Λας Πάλμας, δημοσιογραφικοί κύκλοι γύρω από την ομάδα πληροφόρησαν το Contra.gr ότι ο "Τσίνο" μένει στα Κανάρια. Δηλώσεις αγάπης και από τον προπονητή του Μανόλο Μαρκέθ.

Boca Juniors' Sergio Araujo, left, fights for the ball with Velez Sarsfield's Fabian Cubero during an Argentina's league soccer match in Buenos Aires, Argentina,  Sunday, Nov. 6, 2011. (AP Photo/Daniel Jayo)
araujo sergio las palmas ASSOCIATED PRESS

Μυστήρια πράγματα με τον Σέρχιο Αραούχο στην Ισπανία, αφού τα ΜΜΕ της χώρας τον θεωρούν παρελθόν από την Λας Πάλμας, αλλά από την ομάδα του αλλά βγαίνουν προς τα έξω...

Το Contra.gr έψαξε και ρώτησε δημοσιογραφικούς κύκλους γύρω από την "Ουνιόν" σχετικά με το τι παίζει με τον Αργεντινό που έχουν "ερωτευτεί" οι οπαδοί της ΑΕΚ και τα νέα δεν είναι τόσο καλά όσο παρουσιάζονταν τις προηγούμενες ημέρες. Για την ακρίβεια, αυτό που μας είπαν ήταν: "Ο Αραούχο μένει στην Λας Παλμάς..."

Αυτοκόλλητο στο "μένει ο Αραούχο" ήρθαν και κόλλησαν οι δηλώσεις του προπονητή της Λας Πάλμας, Μανόλο Μαρκέθ ο οποίος μιλώντας στην "Marca" εκθείασε τον "Τσίνο" αναφέροντας πως έχει αλλάξει νοοτροπία: "Έχει επιστρέψει με άλλη νοοτροπία. Γνωρίζει ότι έκανε λάθος και του έκανε καλό το πέρασμά του από την ΑΕΚ, όπου τον βοήθησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Είναι ωραίος τύπος και του αξίζει να πάνε καλά τα πράγματα. Πρέπει απλά να ξεμπλοκάρει..."

Από την Λας Πάλμας, όπως έχουμε τονίσει πολλάκις κατά καιρούς δεν θέλουν να δανείσουν εκ νέου τον Αραούχο. Απόλυτος στόχος τους είναι να τον πουλήσουν και τι καλύτερο από το να εκθειάζεις έναν ποδοσφαιριστή δημόσια για να τον κρατάς "ζεστό" στην αγορά και προσελκύσεις... μνηστήρες. Άλλωστε, το ταλέντο του Αργεντινού δεν το αμφισβητούν στην Ισπανία, τον ασταθή του χαρακτήρα φοβούνται για να επενδύσουν πάνω του και ο Μαρκέθ τόνισε ότι ο Σέρχιο είναι άλλος άνθρωπος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK