Nέα επαφή με Βάρας

Nέα επαφή με τον Χάβι Βάρας αναμένεται να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να τρέξουν και τις εξελίξεις στο θέμα του τερματοφύλακα. Εξακολουθεί να είναι σταν μπάι ο Μπαρόχα.

Nέα επαφή με Βάρας

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας η πλευρά του Χάβι Βάρας ήρθε σε επικοινωνία με την ΑΕΚ προκειμένου να διαπιστώσει αν το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ ήταν ακόμα σε ισχύ. Η απάντηση της πλευράς των «κιτρινόμαυρων» ήταν, βεβαίως, θετική και πλέον στην ΑΕΚ θέλουν να πραγματοποιήσουν μία νέα επαφή με τον Βάρας για βολιδοσκοπήσουν τα τωρινά δεδομένα της υπόθεσης του πρώην τερματοφύλακα της Βαγιαδολίδ.

Η επαφή της ΑΕΚ με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αναμένεται να γίνει στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας -δεν αποκλείεται και τη Δευτέρα- και πιστεύεται ότι η «Ένωση» έχει καλές πιθανότητες για την απόκτησή του από τη στιγμή που οι υπόλοιπες προτάσεις που έχει στα χέρια του αυτή στιγμή ο Βάρας, δεν τον αφήνουν ικανοποιημένο. Η Μάλαγα -που θα τον προόριζε για δεύτερο- δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση παρότι ενδιαφέρεται, ενώ η προοπτική της Λας Πάλμας δείχνει να προβληματίζει τον Ισπανό, ο οποίος αφήνει όλα τα ενδεχόμενα -μαζί με της ΑΕΚ- ανοιχτά.

Από εκεί και πέρα είναι σαφές πως στην ΑΕΚ εξετάζονται και εναλλακτικές περιπτώσεις με τη λύση του Άλεν Μπαρόχα να δείχνει αυτή τη στιγμή πιο μπροστά από τις υπόλοιπες. Ο τερματοφύλακας από τη Βενεζουέλα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την «Ένωση» και θεωρείται σχεδόν… σταντ-μπάι.

Διαβάστε ακόμη:

Παραμένουν στην Αθήνα οι Μπρέσεβιτς και Μπακάκης

Mπέρδεμα με Τζιοβάνι, αλλά και αισιοδοξία στην ΑΕΚ

Τζεμπούρ: "Τιμή για μένα η ΑΕΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK