Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα ο Λιβάγια!

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με τους "κιτρινόμαυρους" να ανακοινώνουν το μονοετή δανεισμό του από την Λας Πάλμας διατηρώντας οψιόν αγορας του!

Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα ο Λιβάγια!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μάρκο Λιβάγια έφτασε στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ της ΑΕΚ και της Λας Πάλμας (διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες) και έτσι ο Κροάτης φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Ο 23χρονος, ο οποίος πήρε τη φανέλα με το Νο 10, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού και οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2018, ενώ μένει να δούμε πότε θα αναχωρήσει για το Κίελτσε της Πολωνίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ.

Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα ο Λιβάγια!

"Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου και δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ λάτρεψαν τον Σέρχιο Αραούχο, αυτό που θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις είναι για να συμβεί το ίδιο με εμένα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να κατακτήσω με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα, αλλά αυτό πάει για πιο πίσω.

Αυτό που τώρα μετράει είναι να δουλέψουμε σκληρά για τον πρώτο στόχο χρονικά, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Champions League", δήλωσε ο Λιβάγια στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη διεθνούς επιθετικού Μάρκο Λιβάια από τη Λας Πάλμας με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μάρκο Λιβάια γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1993 στο Σπλιτ της Κροατίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της NK GOŠK και της Omladinac Vranjic, πέρασε από τα τμήματα υποδομής και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και της Χάιντουκ, ενώ το 2011, πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, πήρε μεταγραφή στην Ίντερ με την οποία κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων NextGen Series, μέτρησε έξι συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, ενώ μεσολάβησαν και οι δανεισμοί του στη Λουγκάνο και την Τσεσένα.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε με μεταγραφή στην ιταλική Αταλάντα και το Μάιο του 2014 αποκτήθηκε από τη Ρούμπιν Καζάν έναντι έξι εκατ. ευρώ. Επαιξε δανεικός και στην ιταλική Έμπολι και πέρυσι το καλοκαίρι μετακόμισε στα Κανάρια Νησιά με τη φανέλα της Λας Πάλμας. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν αγωνίστηκε 25 φορές σκοράροντας 5 γκολ.

Ο Μάρκο Λιβάια έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας από τον Κ15 μέχρι την Κ21 με συνολικά 54 συμμετοχές και 24 γκολ!

Μάρκο, καλώς όρισες, στην οικογένεια της ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK