Ο Αλμέιδα ψάχνει για σπίτι

Σε αναζήτηση μόνιμης κατοικίας βρίσκεται από την Τρίτη ο Ούγκο Αλμέιδα προκειμένου να λύσει το τελευταίο πρόβλημα εγκατάστασης στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της εγκατάστασής του στην Αθήνα, ο Ούγκο Αλμέιδα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στέγης. Είναι γνωστό ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ τη Δευτέρα εξέφρασε στους ατζέντηδές του την επιθυμία να επισπευσθεί το διαδικαστικό με τα συμβόλαια προκειμένου να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στην ομάδα και ν' αρχίσει προπονήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αλμέιδα δεν ήθελε καν να φύγει για την πατρίδα του προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του, αλλά προτίμησε να "τρέξει" την κατάσταση για να προσαρμοστεί άμεσα στο νέο εργασιακό περιβάλλον του.

Έτσι, την Τρίτη είδε κάποια σπίτια για να ρυθμίσει και το θέμα της διαμονής και να συνεχίσει απερίσπαστος τη δουλειά για να φτάσει άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο και να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα χωρίς να χάσει χρόνο.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσει και το ζήτημα της μόνιμης εγκατάστασης του Πορτογάλου φορ στην Αθήνα.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!