Ο Αραβίδης άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ

Δυσαρεστημένος ο Χρήστος Αραβίδης με τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του, άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ.

O Xρήστος Αραβίδης έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας προφανώς για το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια, κάνοντας μια αιχμηρή ανάρτηση στη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Έλληνας επιθετικός άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ΑΕΚ μέσω της ανάρτησης που στο Facebook. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον (σε μεγάλο βαθμό) παραγκωνισμό του από τον Γεωργιανό προπονητή της Ένωσης, καθώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Βέροια ακόμα και μετά την αναγκαστική αντικατάσταση του Ούγκο Αλμέιδα.

"Προτιμώ τα παιχνίδια που γίνονται μέσα στο γήπεδο. Όχι, αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη μου. Η πιο μεγάλη τέχνη είναι: να ξέρεις, να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή και συνήθως η έξοδος βρίσκεται εκεί που ήταν η είσοδος" ανέφερε ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος μετά την εντολή του Κετσπάγια στον Λαμπρόπουλο να περάσει στο τερέν (για την τελευταία αλλαγή) δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση.

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.