"Η Πόρτο πουλάει τον Ερνάνι, δεν τον δανείζει!"

Το Contra.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Γερμανό εκπρόσωπο του Ερνάνι που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Τι είπε ο ατζέντης για τα "θέλω" της Πόρτο, και πώς άφησε ανοιχτό "παράθυρο" μεταγραφής του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην Ένωση.

"Η Πόρτο πουλάει τον Ερνάνι, δεν τον δανείζει!"

Έπρεπε να ταξιδέψει ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην Πορτογαλία, όταν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην επιστροφή της από τον Μιλάνο στην Αθήνα, για να διαρρεύσει (με την σχετική καθυστέρηση βεβαίως) πως βρέθηκε στο Οπόρτο. Όχι τόσο για να δει (κόντρα στην Πάκος Φερεϊρα), όσο για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των "δράκων" για τον Ερνάνι!

Μιλάμε για τον ίδιο Ερνάνι, τον ακραίο της Πόρτο, που ζητούσε σαν τρελός ο Μάρκο Σίλβα όλο το καλοκαίρι του 2015 στον Ολυμπιακό και του τον έκανε... δώρο ο Μαρινάκης στις 31 Αυγούστου,παρότι είχαν ήδη αποκτηθεί για τους εξτρέμ Πάρντο και Σεμπά. Ο ίδιος Ερνάνι που οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πληρώσει ετήσιο ενοίκιο 1 εκατομμύριο ευρώ στην Πόρτο αλλά δεν ενεργοποίησαν ποτέ την οψιόν αγοράς του. Είναι ο ίδιος, "τσιμπητός" Ερνάνι, που όταν πήγε να καθιερωθεί στους πρωταθλητές τραυματίστηκε και έμεινε πίσω.

Ο 26χρονο winger μεταγράφηκε στους "δράκους" απο την Γκιμαράες το χειμώνα του 2015 έναντι 2,9 εκατ. ευρώ και δόθηκε δανεικός σε Ολυμπιακό και Γκιμαράες (την περασμένη σεζόν, όπου τα πήγε περίφημα και έτσι επέστρεψε στην Πόρτο). Ο Ερνάνι μετράει φέτος συνολικά 8 συμμετοχές - 1γκολ (μόλις μια ως βασικός ενώ έχει και δύο ολιγόλεπτες αλλαγές στο Champions League) και παρότι σύμφωνα με Πορτογάλους δημοσιογράφους ο κόουτς Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον πιστεύει, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Contra.gr, οι "Δράκοι" θέλουν να τον πουλήσουν!

Η ΑΕΚ ουσιαστικά έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της, ο Ερνάνι τις τελευταίες ημέρες παίζει δυνατά στα ελληνικά πρωτοσέλιδα ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο "Λύμπε" εστιάζει στο να τον αποκτήσει δανεικό τον Γενάρη με καλοκαιρινή οψιόν αγοράς του. Στην Πορτογαλία πάντως και συγκεκριμένα στην πιάτσα των agents κυκλοφορεί πως ο μάνατζερ του Ερνάνι περιμένει πρόταση από αγγλική ομάδα.

Μιλώντας με τον Μάρκους Χάσε, CEO της macospo που κινεί τα νήματα πίσω από τα συμφέροντα του ποδοσφαιριστή, εισπράξαμε την... ομολογία του πως η Πόρτο δεν θέλει να τον κρατήσει: " Βασικός στόχος της Πόρτο είναι να πουλήσει τον Ερνάνι..."

Από εκεί και πέρα επιμείναμε να μάθουμε με πόσα χρήματα προτίθενται οι Πορτογάλοι να πουλήσουν τον παίκτη τους και πόσο εφικτό είναι η ΑΕΚ να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού τον ερχόμενο Γενάρη: " Δεν μπορώ ακόμη να αναφερθώ αναλυτικά σ' αυτή την υπόθεση. Σας λέω ότι η Πόρτο θέλει να τον πουλήσει. Από εκεί και πέρα ποτέ μην λες ποτέ..."

Σαφώς και το " ποτέ μη λες ποτέ" του ατζέντη φανερώνει ότι έχουν γίνει συζητήσεις για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και σαν δανεικό σε κάποιο κλαμπ, αλλά μέχρι το Γενάρη, πολλά μπορούν να αλλάξουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK