Ο Ηρακλής "έριξε" την προπώληση των εισιτηρίων για Ολυμπιακό

Η ισοπαλία με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη έκοψε το ρυθμό της προπώλησης των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, από την Τετάρτη πάντως πήρε και πάλι τα πάνω της.

Η ισοπαλία στο "Καυτανζόγλειο" απέναντι στον Ηρακλή αφενός στέρησε δύο βαθμούς από την ΑΕΚ αφετέρου ανέκοψε τον σταθερά αυξανόμενο ρυθμό στην προπώληση των εισιτηρίων για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Αναπόφευκτα την Τρίτη προέκυψε "κοιλιά" στη διάθεση, ασχέτως αν την Τετάρτη σημειώθηκε άνοδος.

Μέχρι τώρα ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί ανέρχεται στις 15.000, χωρίς φυσικά σε αυτό το νούμερο να συμπεριλαμβάνονται οι κάρτες διαρκείας.

Η διάθεση των επόμενων ημερών θα είναι πάντως ενδεικτική για την κατάληξη του πράγματος, αφού σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ακόμα μέρες και τόσο το ΟΑΚΑ, όσο και η δυνατότητα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων ευνοεί καμιά φορά την τελευταία στιγμή.

Από τα έως τώρα στοιχεία και είναι σημαντικό να επισημανθεί, ένα μεγάλο μέρος της ζήτησης προέρχεται από τους συνδέσμους της επαρχίας. Θα είναι δηλαδή πολλές οι εκδρομές, σχεδόν 30, που θα διοργανωθούν από φίλους της ΑΕΚ που ζουν μακριά από την Αθήνα.

* Στις κεντρικές θύρες του κάτω διαζώματος (από την θύρα 5 μέχρι την 11) απομένουν ελάχιστα εισιτήρια

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.