Ο Κονέ και ο ρόλος του Γιόχανσον

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ βρίσκεται η ΑΕΚ που τα' χει βρει σε όλα με τον παίκτη για τον επαναπατρισμό του και το μόνο που απομένει είναι το "ok" της Ουντινέζε, που ναι μεν δεν υπολογίζει τον Έλληνα μέσο, ωστόσο δεν προτίθεται να τον... σκοτώσει κιόλας.

Ο Κονέ και ο ρόλος του Γιόχανσον

Κατ' αρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Παναγιώτη Κονέ! Ο Έλληνας μέσος τα' χει βρει σε όλα με την Ένωση με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το deal με τον παίκτη έκλεισε στις 500.000 ευρώ το χρόνο.

Από την Ένωση είναι εξαιρετικά αισιόδοξοι ότι δεν θα προκύψουν... κωλύματα στην υπόθεση και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινώσουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αφού ο Κονέ είναι "ok" και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνηθούν μερικοί παράμετροι με την Ουντινέζε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την ιταλική ομάδα, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Η πρώτη θητεία του 30χρονου Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ ήταν από το 2005 μέχρι το 2008 σημειώνοντας 25 συμμετοχές, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε την πορεία του στην Super League.

Στην ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν συνδυάζουν την επικείμενη απόκτηση του Κονέ με τη φυγή του Γιόχανσον, καθώς έτσι κι αλλιώς από τον Μανόλο Χιμένεθ είχε κριθεί απαραίτητη η απόκτηση ενός ακόμη χαφ από την προετοιμασία κιόλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK