Ο Λιβάγια τα είπε όλα για Μελισσανίδη και τους Κροάτες ρεπόρτερ

Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στην εθνική Κροατίας, την δευτεραθλήτρια κόσμου, και μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του για το επεισόδιο με τον Λάζοβιτς, τις κουβέντες που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το περιστατικό, αλλά και το μεγάλο του παράπονο από τους συμπατριώτες του ρεπόρτερ.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συνέντευξη... ποταμό παραχώρησε ο άσος της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια σε Μέσο της πατρίδας του.

Η επιστροφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή στην εθνική Κροατίας είναι ένα από τα "must" γεγονότα στην κροατική, αθλητική επικαιρότητα.

Ο Λιβάγια, αφού μίλησε για την Ένωση, τονίζοντας πως βρήκε αυτό που ήθελε στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, νιώθοντας καλύτερα από ποτέ στην καριέρα του, ρωτήθηκε και απάντησε για το επεισόδιο με τον Ντάνκο Λάζοβιτς στο ΑΕΚ - Βίντι, που του κόστισε μία κόκκινη, ενώ θα του στοιχίσει και κάποια ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε πρώτη φάση, ο Λιβάγια έδωσε δίκιο στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα... γκάζια που του έριξε μετά το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ο πρόεδρος με ρώτησε απλά τι θέλω;

Μου είπε πως όλοι με αγαπούν και ότι εξαιτίας του επεισοδίου θα χάσω τρία παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτά που τα περίμενα τόσο...

Τι να του απαντούσα; Είχε δίκιο και ζήτησα συγγνώμη, αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω κάποιο ατύχημα. Μπήκα να πανηγυρίσω κι ο Λάζοβιτς μου επιτέθηκε. Η τηλεόραση δεν τα έδειξε όλα..."

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Και κάπου εκεί ο Μάρκο Λιβάγια... όπλισε και τα έβαλε με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους...

" Δεν μιλάω συχνά με Κροάτες δημοσιογράφους γιατί κοιτάζουν να βρουν κάτι αρνητικό. Όταν ήμουν στην Λας Πάλμας γράφτηκε ότι είχα προβλήματα, ότι ήθελα να χαλάσω τ' αποδυτήρια και πως δεν μιλάω ισπανικά.

Τα διάβαζα και αναρωτιόμουν γιατί είμαι αυτός που πάντα συγκεντρώνει τα αρνητικά.

Εντάξει, ήταν το θέμα που συνέβη στην Αταλάντα και πάλι όμως δεν βρέθηκε κανείς να με ρωτήσει την άποψή μου."

Όταν του είπαν, μάλιστα, στη συνέχεια της κουβέντας ότι στα Μέσα τον χαρακτηρίζουν ως το "κακό παιδί" ο 25χρονος δεν... μάσησε και συνέχισε να τα... χώνει: " Στο επεισόδιο με τον Λάζοβιτς κανείς Κροάτης δημοσιογράφος δεν έγραψε ότι με έπιασε από το λαιμό και αντέδρασα.

Θα έπρεπε να είμαι χαζός για να χτυπήσω έναν άνθρωπο άνευ λόγου. Δεν με ενοχλεί πια αυτό, δεν μπορώ να το αλλάξω. Στη Σερβία, πάντως, έμαθε πως έγραψαν ότι με βούτηξε από το λαιμό..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK