Ο μάνατζερ του Σιμόες δίνει βασική λεπτομέρεια για την ανανέωση με την ΑΕΚ!

Η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολεί τον οργανισμό ΑΕΚ. Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ για τις τελευταίες, αισιόδοξες εξελίξεις γύρω από το "κιτρινόμαυρο" μέλλον του Πορτογάλου φιλοξενώντας δηλώσεις του ατζέντη του την ίδια ώρα που παίζουν "γερά" στο παιχνίδι Βαλένθια και Σπόρτινγκ.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΣΙΜΟΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σιμόες EUROKINISSI

Όπως είχατε πρωτοδιαβάσει στο Contra.gr ο Αντρέ Σιμόες έχει μπει στο μικροσκόπιο αρκετών κλαμπ στην Ευρώπη με τα πιο "δυνατά" βάσει ονόματος να είναι η Βαλένθια και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σας είχαμε μεταφέρει επίσης ότι πρώτος στόχος του Σιμόες και του εκπρόσωπού του Κιμ Ριμπέιρο είναι να τηρηθεί μία άκρως... επαγγελματική επαφή με την ΑΕΚ, αφού αμφότεροι θεωρούν ότι η Ένωση είναι η ομάδα που τον ανέδειξε δίνοντας του την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη.

Πράγματι, το δίδυμο των Πορτογάλων τηρεί τη δέσμευσή του και μαζί με τη διοίκηση της ΑΕΚ "δουλεύουν" για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του "Iron-Man", Κιμ Ριμπέιρο ο οποίος χωρίς να πει πολλά έστειλε αισιόδοξο μήνυμα ως προς τις εξελίξεις τονίζοντας: " Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις συνεχόμενα. Οι διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ μικρές πλέον. Θα δούμε... Έχουμε καλές σχέσεις με την ΑΕΚ και γνωρίζουμε ποιο είναι το καλύτερο για τον Σιμόες που είναι και εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι λογικό η αγορά να... καίει και να ρωτάει για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. "

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα μπουν στην τελική ευθεία έπειτα από το πρώτο ματς των " κιτρινόμαυρων" για το 2018 με τον Παναιτωλικό (6/1, 19:30) και η μικρή διαφορά που τονίζει ο ατζέντης αφορά τη ρήτρα αποδέσμευσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK