O Μαρίνος και η σχέση του με τον "Λύμπε"

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη σχέση των Μαρίνου Ουζουνίδη και Νίκου Λυμπερόπουλου οι οποίοι καλούνται να συνυπάρξουν στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, μετά την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της Ένωσης απάντησε σε σχετικό ερώτημα που του έγινε...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο φινάλε της προετοιμασίας της ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους ήταν η σειρά του Μαρίνου Ουζουνίδη να μιλήσει για τη νέα αρχή που κάνει στην πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας, έπειτα από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό.

Ο Εβρίτης τεχνικός τοποθετήθηκε για τις μεταγραφές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι "κιτρινόμαυροι", σημειώνοντας πως δεν νιώθει ανασφάλεια για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το συγκεκριμένο κομμάτι της ΠΑΕ.

Εννοείται πως οι εκπρόσωποι του Τύπου δεν γινόταν να μην ρωτήσουν τον Ουζουνίδη σχετικά με τη σχέση του με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο κι αν αυτή ήταν διαταραγμένη στον Παναθηναϊκό και συνεχίζει στην Ένωση.

Ξεκάθαρος ο 50χρονος τεχνικός είπε επ' αυτού: " Τι να απαντήσω; Τι πρόβλημα να υπάρχει; Όταν καθυστερούν κάποιες μεταγραφές, όλοι προσπαθούν να βρουν ένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε όταν ήμασταν στον Παναθηναϊκό υπήρχε πρόβλημα, όπως το έβγαζαν, ούτε τώρα υπάρχει..."

Κάπως έτσι ο προπονητής της ΑΕΚ έβαλε έναν επίλογο στο θέμα Ουζουνίδης - Λυμπερόπουλος κι το μόνο που απομένει τώρα είναι να φανεί η "χημεία"τους στο... μεταγραφικό γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK