Ο Μελισσανίδης μίλησε στον Μασούντ

Δεν είναι μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ που πιστεύει στην ποιότητα του Μασούντ. Είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα είχε... πρωτοχρονιάτικο χαρακτήρα. Ήθελε να ευχηθεί δια ζώσης στους παίκτες και σ' όλο το υπόλοιπο τιμ που εργάζεται για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ελπίζοντας φυσικά πως το 2018 θα βρει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια.

Μεταξύ των παρόντων ήταν φυσικά και ο Σοτζέι Μασούντ. Την απόκτηση του οποίου εισηγήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ και ενέκριναν οι προϊστάμενοί του. Φυσικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έχει πάντα τον τελευταίο λόγο σε κάθε υπόθεση.

Τον Ιρανό μεσοεπιθετικό ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης τον καλωσόρισε στην "κιτρινόμαυρη" οικογένεια και του εξέφρασε την πεποίθηση πως θα βοηθήσει στην προσπάθεια που θα γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Δεν θα είναι πάντως μόνος του ο Μασούντ. Καθώς ο Μελισσανίδης συζήτησε με τον Χιμένεθ για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. Με τη λέξη τρέχοντα ν' αφορά φυσικά και τα μεταγραφικά.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.