Ο Μοράις δεν δικαιολόγησε Αραβίδη και... άμυνα

Απογοητευμένος ο Ζοζέ Μοράις από το αποτέλεσμα, δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά την τροπή που πήρε ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η αποβολή του Αραβίδη από τη μία και η αμυντική συμπεριφορά στην τελευταία φάση από την άλλη ήταν οι δυο στιγμές που έκριναν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ζοζέ Μοράις απέφυγε να σχολιάσει το γεγονός πως το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον εκτεθειμένο Μαμπουλού και προτίμησε να μιλήσει αποκλειστικά και μόνο για τη δική του ομάδα. Χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες.

Φυσικά και του έγινε ερώτηση για την αντίδραση του Έλληνα φορ, με τον προπονητή της ΑΕΚ ν' αποκρίνεται πως " θα πρέπει να δούμε τα πράγματα που συνέβησαν και να τα διορθώσουμε να μην ξανασυμβούν. Με το να χάνεις έναν παίκτη, στα πρώτα δέκα λεπτά, γίνονται πολύ πιο περίπλοκα τα πράγματα. Θα πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Αυτά τα παιχνίδια, η συναισθηματική ποιότητα, είναι βασική. Όχι μόνο σε σχέση με τους παίκτες".

Αναφέρθηκε επίσης στη συνολική λειτουργία της τελευταίας φάσης: " Σκέφτομαι πως η τύχη έχει να κάνει με τη συγκέντρωση. Αυτός που μαρκάρει έναν παίκτη πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Χάθηκε η συγκέντρωση στην Τούμπα και δεχθήκαμε γκολ. Αυτόν που σκόραρε σήμερα, κάποιος τον μάρκαρε. Αυτός που μάρκαρε, δεν τον μάρκαρε καλά. Αυτό δεν είναι έλλειψη τύχης. Δεν θέλω να μιλήσω να πω αν ήταν οφσαιντ ή όχι. Δεν μπορώ να αλλάξω την δουλειά του διαιτητή. Μπορώ να δουλέψω με την ομάδα, για να διορθώσω κάποια πράγματα".

Σύμφωνα με τον Μοράις, οι δυο αυτές στιγμές ακύρωσαν όλη την υπόλοιπη προσπάθεια: " Καταφέραμε με καλή οργάνωση, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ, προκειμένου να μιλάμε για διαφορετικό αποτέλεσμα. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παικτών, που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών. Οι παίκτες ήταν φανταστικοί στον τρόπο που ερμήνευσαν τον τρόπο παιχνιδιού που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Άξιζαν κάτι καλύτερο, αλλά μερικές φορές το ποδόσφαιρο, είναι άδικο. Και δεν αξίζει να μιλήσω για κάποια άλλα πράγματα. Θα μιλήσω μόνο για το παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα έχουν με τον βοηθό στην ΑΕΚ
"Έγκλημα" Αραβίδη και... τιμωρία με γκολ οφσάιντ στο 94'
Αμόκ Αραβίδη και κουτουλιά αλά... Ζιντάν (PHOTOS)
Τα... έσπασαν στον ηλεκτρικό οι οπαδοί της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK