Ο Ούγκο Αλμέιδα εκλεκτός για την επίθεση της ΑΕΚ

Στην περίπτωση Αλμέιδα φαίνεται πως καταλήγει η ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι ο επιθετικός στον οποίο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Ώρα", η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του 32χρονου Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα. Για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Τζένοα, όμως η Ένωση έχει προς το παρόν το πλεονέκτημα.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Αλμέιδα η ΑΕΚ είχε εκφράσει ξανά ενδιαφέρον στο παρελθόν, ενόψει της επιστροφής της τότε στη Super League, με τον παίκτη να καταλήγει τελικά στη Ρωσία.

Τον περασμένο Ιανουάριο τον απέκτησε το Ανόβερο στην προσπάθεια να σώσει την κατηγορία. Ο Αλμέιδα σε επτά συμμετοχές πέτυχε ένα γκολ και το Ανόβερο δεν κατάφερε να σώσει τη χρονιά, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να μείνει ελεύθερος.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!