Ο Πλατανιάς πιο πάνω και από Ολυμπιακό για τον Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξήγησε στους παίκτες του γιατί το ματς με τον Πλατανιά είναι πιο σημαντικό από αυτό με Ολυμπιακό ενώ μίλησε και για τη "θυσία" του Βάργκας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πρόσφατη νίκη στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ήταν εκείνη που "έφτιαξε" όλους μέσα στην ΑΕΚ (παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση, οπαδούς) ωστόσο η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται και ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να δείξει το δρόμο στους παίκτες του

Αυτό το έκανε μέσα από ομιλία του στα αποδυτήρια της ομάδας την Τρίτη, παραμονή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά για τα προημιτελικά του θεσμού (0-0 το πρώτο ματς στην Κρήτη), με τον Ισπανό να ξεκαθαρίζει πως αυτό το παιχνίδι είναι "όλα τα λεφτά" και έχει μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από εκείνο με τον Ολυμπιακό.

"Το ματς με τον Πλατανιά είναι το πιο κρίσιμο της πορείας μας μέχρι σήμερα για αυτό θα κρίνει τι θα κάνουμε στη συνέχεια σε έναν στόχο που πρέπει να διεκδικήσουμε, δηλαδή το Κύπελλο Ελλάδας.

Παρότι το όνομα του αντιπάλου μας δεν είναι μεγάλο αν και έχει καλή ομάδα, το ματς που ακολουθεί είναι πιο σημαντικό από το ματς πρωταθλήματος που δώσαμε με τον Ολυμπιακό", ήταν κάποιες από τις κουβέντες του Χιμένεθ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αποκλεισμό του Βάργκας από την 18μελη αποστολή.

Με τον Ισπανό να δηλώνει στενοχωρημένος που πήρε την απόφαση να αποκλείσει τον Βενεζουελάνο αλλά να τονίζει πως "δεν με ευχαριστεί που πήρα απόφαση να αφήσω κάποιους καλούς παίκτες εκτός αλλά αυτοί είναι οι κανόνες".

Κάνοντας αναφορά στους κανόνες εννοούσε προφανώς τους δύο πιτσιρικάδες που υποχρεωτικά πρέπει να βρίσκονται στον πάγκο με βάση την προκήρυξη του Κυπέλλου και οι οποίοι είναι οι Γαλανόπουλος και Τσέλιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK