Ο Βράνιες επέλεξε το δρόμο του Θεού!

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως και ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ μίλησαν σε Μέσα των πατρίδων τους για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Ο Ογκνιέν Βράνιες ο πιο... εκρηκτικός της παρέας επέλεξε το δρόμο του ζεν και της προσευχής. (VIDEO)

Ο Ογκνιέν Βράνιες, ο πιο μάχιμος εκ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ επέλεξε να μην τοποθετηθεί για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, σε αντίθεση με αρκετούς συμπαίκτες του και τον προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ.

Η στάση που κράτησε στα Μέσα, παρόμοια με αυτή εντός του γηπέδου, χθες, όταν συνέβησαν τα γεγονότα με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Κοντά στην ομάδα, αλλά κουλ, χωρίς αψιμαχίες και κόντρες.

Στα social media, όπως για παράδειγμα "ανέβασε" κάτι σχετικό με τα χθεσινά ο Τάσος Μπακασέτας, ο Βόσνιος επέλεξε το... δρόμο του Θεού με βίντεο που τον δείχνει να βαδίζει προς την εκκλησία.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!