Ο Χιμένεθ είχε όρεξη: "Με κορόιδεψαν οι παίκτες μου..."

Είχε ατάκες η συνέντευξη Τύπου του Μανόλο Χιμένεθ. Πώς σχολίασε ο Ισπανός προπονητής το έξτρα ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, τι είπε για την αποβολή του και ποιο το σχόλιό του για την αποβολή του Αραούχο.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ..EUROKINISSI Sport)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ..EUROKINISSI Sport) EUROKINISSI

Ευδιάθετος ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Και πώς να μην ήταν δεδομένου ότι "όλα ήταν εναντίον μας".

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ υποστήριξε πως " η νίκη ήρθε με καρδιά και όχι με ποδόσφαιρο" και αμέσως μετά αποκάλυψε ότι "ήταν να τους δώσω δύο ρεπό, αλλά με... κορόιδεψαν και θα πάρουν άλλη μία, τρεις δηλαδή. Βέβαια θα τρέξουν αρκετά".

Κατόπιν ο Ισπανός εξήγησε πως " δεν μπορώ να είμαι υπερήφανος που μ' έδιωξαν από τον πάγκο", ρωτώντας ρητορικά αν "έχετε βρεθεί ποτέ στη δουλειά με 250 σφυγμούς;".

Συμπλήρωσε ακόμη πως " ακούω συνεχώς ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την πίεση. Δεν είμαστε φαινόμενα επειδή νικήσαμε, δεν είμαστε πολύ κακοί όταν χάνουμε. Είμαστε ένα σύνολο ανθρώπων που θέλουμε να νικάμε πάντα αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορείς να νικάς πάντα".

Στο τέλος δε μίλησε για την αποβολή του Αραούχο ισχυριζόμενος πως " υπάρχει ένα χτύπημα από άλλον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντα τελειώνει τα ματς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, ο διαιτητής μπορεί να το δει ή όχι. Εκανα τις διαμαρτυρίες μου, τέλος. Ήξερα ακριβώς τις δυνάμεις που είχε η ομάδα του και ήταν σχεδόν αυτοκτονία το να μείνουμε με 10 παίκτες στο 7'. Αυτό που συνέβη, αν και δεν θέλω να πω δικαιολογίες, είναι ότι προσπάθησα να πω στον διαιτητή ότι δεν είδε την φάση και για αυτό αποβλήθηκα. Ποτέ δεν έχω βρίσει διαιτητή στη ζωή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK