Ο Χιμένεθ, ο Βράνιες και ο... Μαραντόνα!

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην τηλεόραση της NOVA, ανοίγοντας τα χαρτιά του όσον αφορά τον Ογκνιέν Βράνιες. Πώς ο Ισπανός συνδύασε την παρουσία του Μαραντόνα στη Σεβίλλη με τα καμώματα του Βόσνιου στόπερ ο οποίος και υπολογίζεται και δεν υπολογίζεται.

Ο Χιμένεθ, ο Βράνιες και ο... Μαραντόνα!

Ξεκάθαρος στις απόψεις του για τον Ογκνιέν Βράνιες ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως ο εκείνος μέσα από την καθημερινή δουλειά αποφασίζει ποιος θα παίξει και ποιος όχι και δεν βάζει κανέναν πάνω από την ομάδα, πράγμα που είχε κάνει μόνο μία φορά όταν ήταν συμπαίκτης με τον Μαραντόνα στη Σεβίλλη: " Ο Βράνιες είναι παίκτης με απίστευτα προσόντα, αν είναι 100% για την ΑΕΚ, τότε θα είμαι και εγώ 100% για τον Βράνιες, ξεχωριστός όμως δεν θα είναι ποτέ. Αυτός είναι ο όρος μου μέσα στη δουλειά μου.

Ο Βράνιες έκανε ένα μεγάλο λάθος και του το συγχώρεσα και το επανέλαβε. Μας άφησε στο 'Καραϊσκάκης' χωρίς έμπειρο αμυντικό στον πάγκο και ο Λαμπρόπουλος έπαιξε με ενοχλήσεις.

Η διοίκηση πρέπει να λύσει αυτό το πειθαρχικό θέμα.

Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μία οικογένεια. Εγώ αυτό που θέλω είναι να λυθεί το θέμα Βράνιες. Μακάρι να μην σκέφτεται άλλες ομάδες και να σκέφτεται μόνο την ΑΕΚ. Εγώ είμαι εδώ για την ΑΕΚ και όχι για τις ιδιαιτερότητες του κάποιου ατόμου."

News 24/7

24MEDIA NETWORK