Ο Χολτσχάουζερ σίγουρα θέλει, η ΑΕΚ;

Ο Χολτσχάουζερ έχει μυριστεί το... κόλπο με τις "κιτρινόμαυρες" δηλώσεις και τον πανικό που προκαλούν. Έκανε το "κομμάτι" του λοιπόν ξανά με την ΑΕΚ και ξεσήκωσε τον κόσμο. Πού αποσκοπεί αυτή η πίεση... αγάπης του Αυστριακού και τι πραγματικά συμβαίνει; Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Austria's Raphael Holzhauser runs to celebrate after scoring his sides first goal from a penalty kick during the Europa League group E soccer match between FK Austria Vienna and FK Viktoria Plzen at Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Austria's Raphael Holzhauser runs to celebrate after scoring his sides first goal from a penalty kick during the Europa League group E soccer match between FK Austria Vienna and FK Viktoria Plzen at Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ μπαινοβγαίνει μόνος στο... ψυγείο που τον έχει βάλει η ΑΕΚ. Ο Αυστριακός, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του στις 21/3 τα "έριξε" ξανά στην Ένωση, περιμένοντας ανταπόκριση από τα υψηλά κλιμάκια.

Το αν "άγγιξαν" οι δηλώσεις του τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον οργανισμό ΑΕΚ θα φανεί...

Σε πρώτη φάση ο αρχηγός της Αούστρια κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο του "δικεφάλου" -ξανά- που απαιτεί μέσω social media η διοίκηση να φέρει το καλοκαίρι τον παικταρά -όπως τον χαρακτηρίζουν- στην ομάδα.

Το Contra.gr έψαξε το θέμα, μίλησε με ανθρώπους του Χολτσχάουζερ και σας μεταφέρει τα εξής. Πράγματι, για τον 25χρονο μέσο που δεν έχει καταφέρει να υπογράψει σε καμία ομάδα από τον περασμένο Γενάρη η ΑΕΚ ήταν και θα είναι μία προοπτική (σ.σ. είχε κάνει μεταγραφικό τουρ στην Τουρκία παρέα με τον ατζέντη του, αλλά αρνήθηκαν και τις καλές προτάσεις που τους έγιναν).

Ωστόσο, από πλευράς Ένωσης εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν υπάρχει καμία επαφή, ούτε για τα... τυπικά που λέμε όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει καιρό ν' ακούσει νέα από τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Κάνει τις "έρευνες" του ο Αυστριακός agent, μιλώντας με κόσμο, κυρίως το τελευταίο διάστημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο (μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα), πότε αυτό θα επιστρέψει στην κανονικότητα του κι αν η ΑΕΚ θα κατακτήσει τον τίτλο. Μέχρι εκεί όμως.

Επί της ουσίας δεν υπάρχει τίποτα γύρω απ' το φλερτ με τον Χολτσχάουζερ να κάνει συχνά μπασίματα, μέσω δηλώσεων, ενώ η Ένωση τον κρατάει "παγωμένο" σαν να περιμένει κάτι. Τι είναι αυτό; Ακούγεται ότι στους "κιτρινόμαυρους" αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους χαφ (ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν) και πόσο διατεθειμένος είναι ο ίδιος, η αγάπη του για την ΑΕΚ να μετατραπεί σε... σκόντο των οικονομικών του απαιτήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK