Οι Γερμανοί θέλουν να γίνουν... ΑΕΚ!

Η επιστροφή της ΑΕΚ σε πρωταθληματικές πορείες και το ευρωπαϊκό αήττητο δείχνει να μην έχει περάσει στο... ντούκου από τις αγορές του εξωτερικού. Μετά τον Γαλανόπουλο, άλλος ένας "κιτρινόμαυρος" φέρεται να' χει μπει σε γερμανικό στόχαστρο.

Οι Γερμανοί θέλουν να γίνουν... ΑΕΚ!

Ο Κώστας Γαλανόπουλος φέρεται να αποτελεί στόχο γερμανικών ομάδων, δεν είναι όμως ο μόνος από την ΑΕΚ που ενθουσιάζει τη συγκεκριμένα αγορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "ΩΡΑΣ" κι ο Μιχάλης Μπακάκης έχει πλήρη φάκελο στα γραφεία "μπουντελισγκάτου" κλαμπ που εξετάζει την περίπτωσή του!

Ο διεθνής μπακ έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ και η επιστροφή του στην Εθνική συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και ασίστ! Όλα αυτά ανεβάζουν τις μετοχές του 27χρονου άσου, ωστόσο για το μέλλον του αποφασίζει η ΑΕΚ, καθώς οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Όσον αφορά την ομάδα που παρουσιάζεται να θέλει τον Μπακάκη, το όνομά της δεν γίνεται γνωστό εντός του άρθρου. Πάντως, δίνεται η πληροφορία ότι το συγκεκριμένο κλαμπ γνωρίζει καλά από Ελλάδα, έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν με "γαλανόλευκους" ποδοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK