Οι οπαδοί "έφτιαξαν" Χιμένεθ και παίκτες πριν το "Καραϊσκάκης"

H AEK παίζει το... μισό πρωτάθλημα στο "Καραϊσκάκης" και οπαδοί της βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή για να δώσουν ένεση ηθικού στους παίκτες πριν τη "μάχη" με Ολυμπιακό.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή η ΑΕΚ δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της στο "Καραϊσκάκης" όμως θα πάει στο φαληρικό γήπεδο έχοντας καλή αύρα που της μετέδωσαν οι οπαδοί της.

Λίγο πριν την αναχώρηση από το Holiday Inn, το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η κιτρινόμαυρη αποστολή ενόψει του σημαντικού αγώνα, περίου 200 οπαδοί της βρέθηκαν έξω από αυτό και θέλησαν με συνθήματα και τραγούδια να εμψυχώσουν τον Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του.

Έχοντας προφανώς όλοι αντιληφθεί την κρισιμοτητα της αναμέτρησης ειδικά μετά τη νίκη του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, με την ΑΕΚ να ξέρει πως αν χάσει στο Φάληρο θα μείνει πέντε πόντους πίσω από την κορυφή και με μόλις 10 αγωνιστικές να απομένουν...

 

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".