Όλα ανοιχτά με Λέσκοτ!

To θέμα του Τζολέον Λέσκοτ σκέπασε την επικαιρότητα της ΑΕΚ, καθώς η γνωστοποίηση της δυσαρέσκειας του Άγγλου κεντρικού αμυντικού έχει εκληφθεί ποικιλοτρόπως στον Τύπο με αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια.

Όλα ανοιχτά με Λέσκοτ!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Λέσκοτ όντως εξέφρασε δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν του επιτράπηκε να συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Αγγλία, αφού στην ΑΕΚ ήθελαν να τον έχουν στην Αθήνα για να παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασής του.

Βέβαια, δυσαρέσκεια στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν εξέφρασε μόνο ο Λέσκοτ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και έχουν εκφράσει την επιθυμία να κάνουν την αποθεραπεία τους εκτός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα της δυσαρέσκειας για την αποθεραπεία του 34χρονου αμυντικού των "κιτρινόμαυρων" είναι υπαρκτό και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της "Ένωσης" δεν υπάρχει για την ώρα, αφού οι άνθρωποι που χειρίζονται την επικοινωνιακή πολιτική του συλλόγου επέλεξαν για κάποιο λόγο τον δρόμο της… σιωπής, προφανώς επειδή η κατάσταση είναι αρκετά ρευστή.

Αυτό που προέκυπτε -ανεπίσημα- ήταν ότι θα ακολουθούσε μέσα στη μέρα γραπτή δήλωση από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Σε κάθε περίπτωση μέσα στη μέρα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα Λέσκοτ και αυτό που μένει να φανεί είναι το αν θα ξανακολλήσει το γυαλί που δεδομένα ράγισε.

Πάντως στην ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένοι με τη διαρροή του θέματος και γι αυτό τον λόγο θα του ζητήσουν εξηγήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Δυσαρεστημένος και με τάσεις φυγής ο Λέσκοτ"
Η πονεμένη "σπονδυλική στήλη" της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK