Όλη η ΑΕΚ μια... γιορτή

Έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/12) η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων στην οποία έδωσαν το "παρών" άνθρωποι από όλα τα φάσματα του Συλλόγου.

Όλη η ΑΕΚ μια... γιορτή
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος, όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, αλλά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα. Οι άνθρωποι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ ετοίμασαν την παλιά αίθουσα Τύπου των Σπάτων προκειμένου να υποδεχθεί τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και όλους όσους εργάζονται καθημερινά στον Σύλλογο.

Το "παρών" -όπως κάθε χρόνο- έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά, περνώντας με το ποτήρι του από τα τραπέζια για τα καθιερωμένα τσουγκρίσματα.

Μπάγεβιτς: "Θα περιμένουμε τον Πογιέτ για τα μεταγραφικά"

O εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε αρχικά μία ευχή για το 2016 αναφερόμενος και στο θέμα του γηπέδου: "Εύχομαι η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους που έχει και ιδιαίτερα να αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο, που περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία". Τέλος ο Μπάγεβιτς ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα περνάει από τον προπονητή. "Θα περιμένουμε τον προπονητή. Αυτός μας ενημερώνει" ήταν η ακριβής φράση του Βόσνιου εκτελεστικού διευθυντή.

Ανέστης: "Να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά με ωραίο ποδόσφαιρο"

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, δηλώσεις έκανε και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι φέτος βρίσκεται στον πάγκο, κάτι που δεν αλλάζει όμως τις συνήθειες της δουλειάς: "Κάθε ποδοσφαιριστής αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλεύει στην προπόνηση και όταν του δοθεί η ευκαιρία να βοηθά την ομάδα. Είμαστε επιτυχημένοι μέχρι τώρα. Είμαστε δεύτεροι, πρέπει να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε τις νίκες και αν μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".

Παράλληλα ο Ανέστης ρωτήθηκε και για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και ήταν… σαφής: "Όταν φτάσει αυτό το ματς, θα δουλέψουμε όσο πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο".

Φωτογραφίες από τη γιορτή:

Όλη η ΑΕΚ μια... γιορτή
INTIME SPORTS

Όλη η ΑΕΚ μια... γιορτή
INTIME SPORTS

Όλη η ΑΕΚ μια... γιορτή
INTIME SPORTS

Όλη η ΑΕΚ μια... γιορτή
INTIME SPORTS

Όλη η ΑΕΚ μια... γιορτή
INTIME SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Mπαλάρα και 5άρα ναι, κριτήριο όχι

Χωρίς Μπαρόχα με Λεβαδειακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK