Ολοκλήρωσε τις κινήσεις της, εκτός αν...

Η ΑΕΚ με τις προσθήκες των Τζολέον Λέσκοτ και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ολοκλήρωσε τον σχηματισμό του ρόστερ της ενόψει της νέας περιόδου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιπλέον προσθήκης αλλά συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Ολοκλήρωσε τις κινήσεις της, εκτός αν...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τις δύο τελευταίες προσθήκες τον Λέσκοτ και Χριστοδουλόπουλου όλα δείχνουν ότι η AEK έχει ολοκληρώσει το σχηματισμό του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου oι "κιτρινόμαυροι" προχώρησαν σε δύο κινήσεις τις οποίες θεωρούσαν επιτακτικές, αρχικά αντικαθιστώντας το κενό του Έλντερ Μπαρμπόσα που αποχώρησε από την ομάδα για να μετακομίσει στην Αλ Ουάσλ του Ντουμπάι, και στη συνέχεια καλύπτοντας την -αρχική- επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια για να αποκτηθεί ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός με μεγάλες παραστάσεις.

Ο Γεωργιανός τεχνικός επέμεινε για τη συγκεκριμένη προσθήκη την οποία θεωρούσε επιτακτική για να μην… ξεμείνει ποτέ το κέντρο της άμυνας από ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, ακόμα κι αν χρειαστεί να λείψει ο Τσιγκρίνσκι.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

Από την άλλη, αρκετά μεγάλη κουβέντα έγινε -δικαιολογημένα- και για την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα κεντρικού χαφ, προκειμένου να αυξηθούν οι λύσεις του προπονητή σε μια θέση που έχει κάρτες, επιβάρυνση, τραυματισμούς και φθορά. Στο τέλος η ΑΕΚ έδειξε να καταλήγει στη σκέψη να πάρουν χρόνο συμμετοχής και ποδοσφαιριστές που ακολουθούν στο ρόστερ πίσω από τους Σιμόες και Γιόχανσον. Δηλαδή ο Γαλανόπουλος, ο Τζανετόπουλος και πιθανότατα και ο Λαμπρόπουλος που χρησιμοποιήθηκε σε αυτό το ρόλο στη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν στην Αθήνα.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ...

Βέβαια, στις μεταγραφικές περίοδος κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα όσο υπάρχει -ακόμα- δυνατότητα μετακίνησης ποδοσφαιριστών. Η μεταγραφική φιλοσοφία της ΑΕΚ και οι οικονομικές της δυνατότητες ευνοούν την ενασχόληση με κάποιες περιπτώσεις που προκύπτουν ευκαιριακά.

Αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής στα χρήματα που μπορεί να διαθέσει η «Ένωση» ενώ καλύπτει παράλληλα και τα αγωνιστικά της στάνταρ, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια κινητικότητα.

Με βάση το πλάνο (όπως στην πορεία εξελίχθηκε) όμως, η ΑΕΚ δεν «καίγεται» να κινηθεί για άλλον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον ως προς τις προγραμματισμένες κίνησεις που ήταν να γίνουν. Ωστόσο από τη στιγμή που προτείνονται ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν… ξεμείνει και ζητούν τα μισά χρήματα από αυτά που ζητούσαν πριν από ένα μήνα τότε υπάρχει ένα ανοιχτό παράθυρο για να προχωρήσει κάτι αν κάνει πολύ θετικό γκελ.

Από τη στιγμή πάντως, που στην ΑΕΚ αναφέρουν σε κάθε ευκαιρία ότι η μη απόκτηση κεντρικού χαφ ήταν θέμα επιλογής για να πάρει χρόνο συμμετοχή του Γαλανόπουλος, φαίνεται να υπάρχουν μειωμένες πιθανότητες για να γίνει υπάρξει κάποια σοβαρή κινητικότητα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Εκτός, πάντα, αν βρεθεί κάποια απολύτως συμβατή -με την ΑΕΚ- περίπτωση από όλες τις απόψεις και θεωρηθεί ότι αξίζει τον κόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πιο… φορτωμένη από ποτέ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK