Ομιλία Κετσπάγια με "μήνυμα" στον Αραβίδη

Ο προπονητής της ΑΕΚ πρόλαβε στην σύντομη σημερινή ομιλία του προς τους παίκτες να "φωτογραφίσει" την υπόθεση Αραβίδη ξεκαθαρίζοντας ότι στις επιλογές του δεν μετράνε τα ονόματα, αλλά οι συμπεριφορές στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ομιλία Κετσπάγια με "μήνυμα" στον Αραβίδη
ketspagia ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα με τη Βέροια που πέρασε και τη συνέχεια στέλνοντας το μήνυμα ότι θα παίζει ο καλύτερος και ο πιο έτοιμος για να προσφέρει στην ομάδα. Προφανώς η ατάκα του Κετσπάγια είχε να κάνει και με την υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη, χωρίς όμως ο τεχνικός της «Ένωσης» να αναφερθεί ονομαστικά στον 29χρονο επιθετικό.

" Να ξέρετε πως εγώ δεν βλέπω τίποτε άλλο πέραν της συμπεριφοράς σας στην προπόνηση και στα ματς. Για μένα είστε όλοι το ίδιο. Όποιος είναι καλύτερος και πιο έτοιμος, αυτός θα παίζει στους αγώνες" ήταν τα λόγια του Τιμούρ προς τους παίκτες.

Όπως και να έχει, στην ΑΕΚ θέλουν να συνεχίσουν την κατάσταση από εκεί που έμεινε πριν την ανάρτηση του επίμαχου… status του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το γυαλί έχει ραγίσει, αφού όλη η δυσαρέσκεια δεν έμεινε εντός των τειχών αλλά με πρωτοβουλία του παίκτη δημοσιεύτηκε. Αυτό όμως, θα είναι κάτι που πιθανότατα θα παίξει ρόλο στη συνέχεια όταν έρθει η ώρα οι δύο πλευρές να κοιτάξουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Σε πρώτη φάση, ο Αραβίδης υπολογίζεται από τον Κετσπάγια ως μια εναλλακτική λύση όπως συνέβαινε μέχρι προχθές στη Βέροια και ο χρόνος θα δείξει αν το τραύμα που προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στις σχέσεις του παίκτη με την ΑΕΚ επουλωθεί, ή αν θα αποδειχθεί η αφορμή για να χωρίσουν οι δρόμοι τους στην πρώτη ευκαιρία.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει σχετικά μετριοπαθή στάση στην υπόθεση που ξέσπασε την Κυριακή με τον Αραβίδη, όπως τουλάχιστον αποτυπώνεται από τη στάση του στα fora και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της Ένωσης έδειξε ενοχλημένη από την κίνηση του διεθνούς επιθετικού, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είχαμε αφορισμούς ή υπερβολικές αντιδράσεις. Η γενικότερη στάση του κόσμου ήταν περισσότερο στο πνεύμα " έκανε σοβαρό λάθος αλλά ας λήξει η ένταση και πάμε παρακάτω".

Έχει τη σημασία της η στάση του κόσμου της «Ένωσης» στο συγκεκριμένο θέμα, αφού ο Αραβίδης είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι έγιναν σύνθημα στα χείλη της εξέδρας. Ότι πλέον υπάρχει μια γενική παγωμάρα υπάρχει, το θέμα είναι να διαπιστωθεί πόσο… προσωρινή θα είναι αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Αραβίδης άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ
Το "στράβωμα" του Αραβίδη, το συμβόλαιο και οι εξηγήσεις
Ζήτησε συγγνώμη ο Αραβίδης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK